Ο Τσιτσιπάς στο προσκήνιο

Reading time1 λ

Συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα προσφέρει το τουρνουά τένις Monte-Carlo Masters

Η σεζόν του τένις συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και αναμετρήσεις υψηλού επιπέδου. Η καρδιά του ανδρικού σιρκουΐ χτυπάει αυτές τις μέρες στο τουρνουά Monte-Carlos Masters, όπου συμμετέχει κι ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Ο Έλληνας σταρ βρίσκεται, πλέον, στο νούμερο πέντε της παγκόσμιας κατάταξης. Μπήκε δυνατά στην αγωνιστική περίοδο, αλλά στα τουρνουά των ΗΠΑ δεν τα πήγε όσο καλά περίμενε και τώρα σε μια οικεία διοργάνωση θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Άλλωστε, υπερασπίζεται τον τίτλο του στο Monte-Carlo Masters. Στο ματς Φάμπιο Φονίνι-Στέφανος Τσιτσιπάς προσφέρονται θαυμάσιες ευκαιρίες.

«Αισθάνομαι υπέροχα. Η χωμάτινη σεζόν για μένα αρχίζει από το τουρνουά εδώ στο Μόντε Κάρλο. Νιώθω να παίζω σπίτι μου, όταν αγωνίζομαι σε αυτά το γήπεδα, επιπλέον έχω την ευκαιρία φέτος να παίξω μπροστά σε κόσμο και σε ένα τεράστιο κοινό το οποίο προέρχεται τόσο από τη Γαλλία, όσο και από την Ιταλία. Στο Μονακό έχω μερικούς υποστηρικτές, έχω την οικογένειά μου και είναι πραγματικά υπέροχο που μοιράζομαι μαζί τους όλο αυτό. Ελπίζω να έχουμε μια πολύ καλή εβδομάδα με καλούς αγώνες» δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

ΣΤΗ «ΜΑΧΗ» ΚΙ Ο ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει επίσης το ματς Νόβακ Τζόκοβιτς-Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φόκινα. Ο Σέρβος σούπερ σταρ, νούμερο ένα στον κόσμο, ουσιαστικά συμμετέχει για πρώτη φορά σε τόσο μεγάλο τουρνουά στην τρέχουσα σεζόν αφού δεν έπαιξε ούτε στο Australian Open, ούτε και στα τουρνουά των ΗΠΑ (Indian Wells). Σαφώς και λογαριάζεται ως το φαβορί, αλλά υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το πώς θα εμφανιστεί στον αγωνιστικό χώρο.

Θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα προσφέρονται και στα ματς: Χόλγκερ Ρούνε-Ασλάν Καράτσεφ, Λορέντσο Σονέγκο-Ίλια Ιβάσκα, Ντούσαν Λάγιοβιτς-Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και Τέιλορ Φριτζ-Λούκας Καταρίνα.