Πλούσια δράση στο κουπόνι των σπορ

Reading time2 λ

Συναρπαστικά ματς σε μεγάλες διοργανώσεις με σούπερ επιλογές για ποντάρισμα σε κορυφαίες αποδόσεις

Πλούσιο είναι το κουπόνι του στοιχήματος στον κόσμο των σπορ με κορυφαίες διοργανώσεις να βρίσκονται σε εξέλιξη και να προσφέρουν σπουδαίο θέαμα και μοναδικές στιγμές με 100% δράση. Στην πλατφόρμα της Betsson, όπως πάντα, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και τεράστια ποικιλία από ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Μετά το τουρνουά της Μαδρίτης, οι προβολείς του τένις στρέφονται στο τουρνουά της Ρώμης. Πρόκειται για ακόμη μια άκρως ανταγωνιστική διοργάνωση σε χωμάτινη επιφάνεια. Στο ανδρικό ταμπλό θα λάβει μέρος ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ενώ ξεχωρίζει και η επιστροφή του Νόβακ Τζόκοβιτς στη δράση. Στο γυναικείο ταμπλό, φιγουράρει το όνομα της Μαρίας Σάκκαρη. Οι δύο Έλληνες πρωταθλητές προέρχονται από καλές εμφανίσεις – ως επί το πλείστον – στην ισπανική πρωτεύουσα όπου έφτασαν ως τα ημιτελικά. Θέλουν να «χτίσουν» πάνω σ’ εκείνα τα αποτελέσματα, ώστε να διεκδικήσουν τη διάκριση στο τουρνουά της Ρώμης.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Στο μεταξύ, σήμερα διεξάγεται ο τελικός του Κυπέλλου Ανδρών στο χάντμπολ, ΑΣΕ Δούκα-Ολυμπιακός. Έπειτα από δύο συναρπαστικούς ημιτελικούς αναμένεται σπουδαίο θέαμα και στο ματς όπου θα κριθεί ένας σημαντικός τίτλος στη σεζόν και το κίνητρο βρίσκεται στα ύψη, όπως και το ενδιαφέρον για ποντάρισμα.

Στην ποδηλασία, συνεχίζεται ο Giro dItalia, o Ποδηλατικός Γύρος της Ιταλίας, ένας από τους τρεις κορυφαίους αγώνες στο καλεντάρι μαζί με το Tour de France και τη La Vuelta. Ο Remco Evenepoel έχει αρχίσει πολύ δυνατά την κούρσα και παρουσιάστηκε κυριαρχικός στις πρώτες μέρες. Σταδιακά, αναμένεται να αρχίσει και η αντεπίθεση των υπολοίπων – κυρίως των Filippo Ganna, Joao Almeida, Primoz Roglic και Stefan Kung – ενώ το πρόγραμμα των διαδρομών παραμένει απαιτητικό, με τις ομάδες να επιχειρούν να ακολουθήσουν την καλύτερη δυνατή στρατηγική για να βελτιστοποιήσουν τα αποτελέσματά τους.

Έπειτα, εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα υπάρχουν και στο βόλεϊ, ενώ παράλληλα διεξάγονται πολύ δυνατά ματς στα playoffs του κορυφαίου πρωταθλήματος χόκεϊ επί πάγου, του NHL και προσφέρονται σε ελκυστικές επιλογές για ποντάρισμα στα παιχνίδια του MLB.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |