Πρόκληση για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Reading time1 λ

Το τουρνουά τένις Monte-Carlo Masters συνεχίζεται με συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα

O ανταγωνισμός στην κορυφαία διοργάνωση τένις, Monte-Carlo Masters, έχει… ανάψει καθώς η διαδικασία προχωρά. Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες εκπλήξεις, όπως για παράδειγμα ο αποκλεισμός του Νόβακ Τζόκοβιτς από τον Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φόκινα. Αυτό δείχνει πως όλα είναι ανοικτά. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα και στο live.

Από το σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει η αναμέτρηση Λάζλο Τζέρε-Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας σταρ χωρίς τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο παιχνίδι, βλέπει τις πιθανότητές του για διάκριση να βελτιώνονται, αλλά γνωρίζει πως το ματς με τον Λάζλο Τζέρε δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Άλλωστε, αυτό κατέθεσε και μετά τη νίκη με 2-0 σετ επί του Φάμπιο Φονίνι. Υπογράμμισε το μεγάλο επίπεδο δυσκολίας που υπάρχει στο συγκεκριμένο τουρνουά. «Είχα έναν καλό αγώνα, έπαιξα καλό τένις» τόνισε ο Έλληνας πρωταθλητής και πρόσθεσε πως «…ποτέ δεν είναι εύκολο, ειδικά στον πρώτο αγώνα».

Ωστόσο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανίζεται αποφασισμένος να πετύχει ιδίως μετά την όχι και τόσο καλή πορεία του στα τουρνουά Indian Wells και Miami Open. Επίσης – κι αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να το ξεχνάμε – ο Έλληνας άσος υπερασπίζεται τον τίτλο του στο Monte-Carlo Masters.

ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Αν το παρελθόν αποτελεί οδηγό για το τί μπορεί να περιμένει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, τότε θα πρέπει να προετοιμαστεί για… μάχη. Έχει παίξει μια φορά στην καριέρα του με τον 26χρονο Σέρβο τενίστα, ο οποίος είναι προσαρμοσμένος στο Μόντε Κάρλο μιας και προπονείται συχνά με τον Τζόκοβιτς που μένει στην περιοχή. Ο Τσιτσιπάς νίκησε με 2-0 σετ τον περασμένο Φεβρουάριο στο τουρνουά ATP του Ακαπούλκο, αλλά αμφότερα τα σετ κρίθηκαν στο tie break.