Σάκκαρη-Γουάνγκ, βγάζει αντίδραση

Reading time2 λ

Συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα στο τένις και στοιχημα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις

Το τουρνουά τένις στο Παρίσι μπορεί να ολοκληρώθηκε, αλλά το πρόγραμμα του αθλήματος συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό κι έντονο ενδιαφέρον για online στοιχημα σε συναρπαστικές διοργανώσεις και αγώνες, ανάμεσά τους και το Μαρία Σάκκαρη-Ζίγιου Ουάνγκ για το τουρνουά του Νότιγχαμ, καθώς εγκαινιάζεται η σεζόν στο γρασίδι. Στην πλατφόρμα της Betsson το τένις προσφέρεται με μεγάλη γκάμα επιλογών και σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Σε όλα τα παιχνίδια προσφέρεται στοίχημα και στο live. Η Μαρία Σάκκαρη λογαριάζεται το φαβορί για να περάσει από τη φάση των «32» στις καλύτερες «16» του θεσμού. Η νίκη της προσφέρεται στο 1,28** στην πλατφόρμα της Betsson, ενώ το να καταφέρει να επιβληθεί με 2-0 σετ της αντιπάλου της, βρίσκεται στο 1,78**. Από την άλλη, το να κάνει η Κινέζα τενίστρια την έκπληξη προσφέρεται στο 3,60**.

ΙΣΧΥΡΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ

Με το τουρνουά τένις του Γουίμπλεντον να βρίσκεται λιγότερο από ένα μήνα μακριά, η Μαρία Σάκκαρη αποφάσισε να αρχίσει άμεσα το «χτίσιμο» στο γρασίδι ώστε να φτάσει στο τουρνουά Grand Slam στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Στο τουρνουά του Νότιγχαμ είναι το νούμερο ένα στο ταμπλό και μαζί με την Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια λογαριάζονται ως οι πιο ισχυρές διεκδικήτριες. Το μακροχρόνιο στοιχημα να κατακτήσει τον τίτλο προσφέρεται στο 6,00** στην πλατφόρμα της Betsson. Επιπλέον, χρειάζεται να γυρίσει σελίδα μετά την απογοητευτική της εμφάνιση στο τουρνουά τένις στο Παρίσι και τον αποκλεισμό της από τον πρώτο γύρο. Φάνηκαν εκ νέου τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της – κάτι που είναι χαρακτηριστικό της σε όλη την τρέχουσα σεζόν. Ως εκ τούτου και για λόγους αυτοπεποίθησης θεωρείται απαραίτητο στο εσωτερικό του καμπ της να αρχίσει με νίκη και καλή εμφάνιση.

ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Κι αν μη τι άλλο στο συγκεκριμένο ματς θα έχει μεγάλο κίνητρο. Η Ζίγιου Ουάνγκ είχε βγάλει νοκ άουτ τη Μαρία Σάκκαρη με 2-1 σετ και ανατροπή στο US Open τον Αύγουστο του 2022, όταν η Ελληνίδα σταρ ήταν το νούμερο τρία του ταμπλό και είχε μεγάλες ελπίδες. Τώρα, έχοντας πέσει στο νούμερο οκτώ της παγκόσμιας κατάταξης θέλει να αντιδράσει και η αρχή μπορεί να γίνει νικώντας το νούμερο 64.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |