Σερβίρουν Σάκκαρη και Τσιτσιπάς

Reading time2 λ

Μεγάλη ποικιλία επιλογών για στοιχημα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις στο Αυστραλιανό Όπεν

Το Αυστραλιανό Όπεν, το πρώτο Grand Slam τουρνουά για τη σεζόν του τένις, αρχίζει και το κουπόνι προσφέρει θαυμάσιες ευκαιρίες για στοιχημα. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας (όχι πριν τις 03:30) γίνεται το πρώτο σερβίς στο ματς Γιουάν Γουέ-Μαρία Σάκκαρη για τον πρώτο γύρο του γυναικείου ταμπλό. Η Μαρία Σάκκαρη, νούμερο έξι στην κατάταξη, είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει τη νίκη – πρόκριση. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια προσφέρεται στο 29,00 στην πλατφόρμα της Betsson για να κατακτήσει το Αυστραλιανό Όπεν, ενώ με ενισχυμένη απόδοση δίνεται στο 36,25.

Η Μαρία Σάκκαρη πριν από το Αυστραλιανό Όπεν, συμμετείχε ως μέλος της εθνικής Ελλάδας στο United Cup όπου νίκησε σε τρία από τα τέσσερα παιχνίδια της στο μονό, ενώ ήταν πολύ καλή και στο διπλό όπου είχε παρτενέρ τον Στέφανο Τσιτσιπά. Στο Αυστραλιανό Όπεν, βρίσκεται στην πάνω μεριά του ταμπλό που είναι η θεωρητικά πιο δύσκολη καθώς εκεί βρίσκονται τενίστριες όπως οι: Τζέσικα Πέγκουλα, Κόκο Γκοφ, Έμα Ραντουκάνου, Ελένα Ριμπάκινα και το νούμερο ένα, Ίγκα Σφιόντεκ.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Το πρωί της Δευτέρας (όχι πριν από τις 10:00), αρχίζει το ματς Στέφανος Τσιτσιπάς-Κουεντάν Αλίς. Ο Έλληνας άσος έχει τον πρώτο λόγο για να περάσει στο δεύτερο γύρο του ανδρικού ταμπλό. Μπαίνει στο Αυστραλιανό Όπεν με βλέψεις για διάκριση, άλλωστε στα δύο προηγούμενα τουρνουά έφτασε ως τα ημιτελικά. Επίσης να σημειώσουμε πως κι εκείνος στο United Cup έδειξε να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Στην πλατφόρμα της Betsson, προσφέρεται στο 13,00 να σηκώσει το τρόπαιο και με ενισχυμένη απόδοση η τιμή φτάνει στο 16,25.

Στο πρόγραμμα του Αυστραλιανού Όπεν υπάρχουν και άλλες συγκλονιστικές αναμετρήσεις με σούπερ επιλογές για ποντάρισμα.

Το κουπόνι των σπορ, όμως, δεν περιορίζεται στο τένις. Σπουδαίες αναμετρήσεις γίνονται στο χάντμπολ όπου βρίσκεται σε εξέλιξη το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα,σε κορυφαίες διοργανώσεις του βόλεϊ, αλλά και στα πλέι οφ του NFL.