Σερβίς στο ATP Finals

Reading time2 λ

Θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα στο τένις, στο μηχανοκίνητο αθλητισμό και σε άλλα σπορ…

Σήμερα ανοίγει η αυλαία του τελευταίου μεγάλου τουρνουά της σεζόν του ανδρικού τουρ στο τένις. Έχει πρώτο σερβίς το ATP Finals, η διοργάνωση όπου συμμετέχουν οι οκτώ καλύτεροι τενίστες της  χρονιάς. Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις, ενώ υπάρχει η δυνατότητα και για παιχνίδι στο live.

Στο «Pala Alpitour» του Τορίνο, λοιπόν, η δράση αρχίζει με τα ματς: Κάσπερ Ρουντ-Φέλιξ Οζέρ-Αλιασίμ και Ράφα Ναδάλ-Τέιλορ Φριτζ. Ο Τέιλορ Φριτζ αντικατέστησε τον τραυματία Κάρλος Αλκαράθ και θέλει να βάλει δύσκολα στον Ράφα Ναδάλ, ο οποίος δεν δείχνει να νιώθει στο 100% των δυνατοτήτων του. Στις σημερινές αναμετρήσεις φαβορί λογαριάζονται ο Φέλιξ Οζέρ-Αλιασίμ κι ο Ράφα Ναδάλ. Αν επιβεβαιώσουν τους… τίτλους τους θα κάνουν το πρώτο βήμα προς την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού. Οι τέσσερις τενίστες βρίσκονται στον πρώτο όμιλο, τον «πράσινο όμιλο».

Στον άλλον, τον «κόκκινο όμιλο» βρίσκονται οι Στέφανος Τσιτσιπάς, Νόβακ Τζόκοβιτς, Ντανίλ Μεντβέντεφ και Αντρέι Ρούμπλεφ. Αύριο (14/11) αναμετριούνται οι Ντανίλ Μεντβέντεφ-Αντρέι Ρούμπλεφ και Στέφανος Τσιτσιπάς-Νόβακ Τζόκοβιτς.

ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΓΚΑΖΙ

Από το τένις μεταφερόμαστε στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Σήμερα, ολοκληρώνεται το Rally Japan του WRC και μαζί η σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι. Αναμένεται θεαματικό το φινάλε. Στο μεταξύ, η καρδιά της Formula 1… χτυπάει στο Grand Prix της Βραζιλίας όπου διεξάγεται η προτελευταία κούρσα της χρονιάς. Υπόσχεται μοναδικές συγκινήσεις με τη Red Bull να θέλει να επεκτείνει την κυριαρχία της και τις Ferrari και Mercedes να στοχεύουν στη νίκη.

Έπειτα, στο πρόγραμμα υπάρχουν εντυπωσιακά ματς με έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον στο βόλεϊ, στο χάντμπολ, αλλά και στο πόλο.

Τέλος, τα βλέμματα στρέφονται και στις ΗΠΑ όπου διεξάγεται ο κύριος όγκος της 10ης αγωνιστικής του NFL, του πρωταθλήματος αμερικάνικου ποδοσφαίρου. Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις: Τάμπα Μπέι Μπακανίερς-Σιάτλ Σίχοκς, Κάνσας Σίτι Τσιφς-Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς, Μπάφαλο Μπιλς-Μινεσότα Βάικινγκς, Γκριν Μπέι Πάκερς-Ντάλας Κάουμποϊς, Λος Άντζελες Ραμς-Αριζόνα Κάρντιναλς και Σαν Φρανσίσκο 49ερς-Λος Άντζελες Τσάρτζερς.