Στέφανος Τσιτσιπάς, ακόμη μια νίκη

Reading time2 λ

Εντυπωσιακές προσφορές για στοίχημα και στο live στο ματς του Έλληνα σταρ στο τουρνουά τένις στο Παρίσι

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προχωρά στο τουρνουά τένις στο Παρίσι και έχει βάλει στόχο την διάκριση και φέτος στην διοργάνωση όπου πέρυσι έφτασε ως τον τελικό. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα στον αγώνα του για τον 3ο γύρο του θεσμού, αλλά και για τα υπόλοιπα ματς. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Η αναμέτρηση Μίκαελ Ίμερ-Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκει τον Έλληνα σταρ ως φαβορί για να πάρει την πρόκριση στους «16». Ως τώρα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει αποκλείσει τους Λορέντσο Μουζέτι (3-2 σετ) και Ζντένεκ Κόλαρ (3-1 σετ). Σε αμφότερα ματς δυσκολεύτηκε περισσότερο του αναμενόμενου, αλλά υπήρχαν στιγμές που έβγαλε όλο το ταλέντο του στην πίστα. Αν μπορέσει να βρει τον τρόπο να γίνει πιο σταθερός στην απόδοσή του, πιθανώς, να φτάσει σε πιο εύκολες επικρατήσεις στη συνέχεια. Να σημειώσουμε πως ο Τσιτσιπάς έχει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς με τον Ίμερ.

Σε περίπτωση που περάσει στην επόμενη φάση θ’ αναμετρηθεί με το νικητή του ζευγαριού Χόλγκερ Ρούνε-Ούγκο Γκαστόν.

Στο γυναικείο ταμπλό, τώρα, ξεχωρίζουν τα ματς: Πάουλα Μπαδόσα-Βερόνικα Κουντερμέτοβα και Ίγκα Σφιόντεκ-Ντάνκα Κόβινιτς.

Η ΠΙΕΣΗ ΣΤΟΝ ΛΕΚΛΕΡΚ

Στην Formula 1, τώρα, σήμερα διεξάγονται οι κατατακτήριες δοκιμές στο Grand Prix του Μονακό. Ο Σαρλ Λεκλέρκ της Ferrari θεωρείται το φαβορί για να την πάρει. Μονεγάσκος, γαρ, τρέχει με υψηλό κίνητρο στο… δικό του Grand Prix. Βέβαια, αυτό προσθέτει πίεση στην ήδη υπάρχουσα.

Ο Σαρλ Λεκλέρκ έπειτα από δύο διαδοχικούς καταστροφικούς αγώνες και βλέποντας τον Μαξ Φερστάπεν της Red Bull να έχει τρεις πρωτιές στη σειρά καλείται να δώσει στον εαυτό του τις καλύτερες πιθανότητες νίκης στον αγώνα της Κυριακής. Να σημειώσουμε πως λόγω της ιδιομορφίας του σιρκουΐ, τα προσπεράσματα δεν είναι εύκολα και στην πλειονότητα των περιπτώσεων ο πιλότος που εκκινεί από την πρώτη θέση του grid τερματίζει και πρώτος. Ως τώρα στη σεζόν έχει τέσσερις pole positions, ενώ πέρυσι ήταν poleman στο Μονακό.