Στέφανος Τσιτσιπάς-Θανάσης Κοκκινάκης (27/8/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Στέφανος Τσιτσιπάς – Θανάσης Κοκκινάκης στο US Open σε ματς φωτιά με εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα σε πληθώρα αγορών.

Στις εγκαταστάσεις του Flushing Meadows στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ ο Στέφανος Τσιτσιπάς έρχεται αντιμέτωπος με τον Θανάση Κοκκινάκη (27/08/2024) στο πλαίσιο του πρώτου γύρου του τουρνουά τένις US Open. Πρόκειται για το τελευταίο Grand Slam της σεζόν και ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έχει στόχο να διακριθεί αν και βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο μετά τις πρόσφατες αλλαγές που έκανε.

Στο τένις οι αποδόσεις είναι άκρως ελκυστικές και ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες.  Στην αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Θανάση Κοκκινάκη η νίκη του Έλληνα πρωταθλητή προσφέρεται στο 1,33**, ενώ το να νικήσει ο Αυστραλός αντίπαλός του πληρώνει 3,35** στην πλατφόρμα της Betsson. Στο μεταξύ, θα βρείτε και 10 αγορές Pre Game Bet Builder στο τένις, ένα εργαλείο που κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ – ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο ματς Στέφανος Τσιτσιπάς – Θανάσης Κοκκινάκης τα προγνωστικά παρουσιάζουν πανίσχυρο φαβορί τον Έλληνα άσο. Έχει υπέρ του στατιστικά και την παράδοση, τον χωρίζει μεγάλη απόσταση στην κατάταξη από τον αντίπαλό τους, ενώ και η προϊστορία είναι με το μέρος του. Να σημειώσουμε πως ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει όποιον περάσει από την αναμέτρηση Νούνο Μπόρζες – Φεδερίκο Κόρια.

Ποια είναι η προϊστορία στο Στέφανος Τσιτσιπάς – Θανάσης Κοκκινάκης;

  • Στο παρελθόν έχουν αναμετρηθεί μονάχα μια φορά. Συγκεκριμένα στο Αυστραλιανό Όπεν του 2021 και ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε πολύ δύσκολα με 3-2 σετ.

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε καταπληκτικές επιλογές για online αθλητικά στοιχήματα σε πληθώρα αγορών με πλούσιες αποδόσεις. Το να επικρατήσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς με 3-0 σετ έχει απόδοση 2,80**, ενώ το ενδεχόμενο να δυσκολευτεί όσο και στην προηγούμενη αναμέτρησή τους και να περάσει με 3-2 φτάνει στο 5,00**.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, νούμερο 11 στο ταμπλό και στην παγκόσμια κατάταξη, μετά την πολύ καλή πορεία είχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, δεν είχε ανάλογη συνέχεια στο τουρνουά του Καναδά, αλλά και στο Σινσινάτι Masters. Μάλιστα, ήρθε σε ρήξη με τον πατέρα του και προπονητή Απόστολο Τσιτσιπά και διέκοψε τη συνεργασία μαζί του. Έτσι, πάει στο US Open κάνοντας μια νέα αρχή με κόουτς τον Δημήτρη Χατζηνικολάου και ψάχνοντας να βρει τον προσανατολισμό του, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχει μικρότερες φιλοδοξίες και πως δεν θα επιχειρήσει να κατακτήσει τον πρώτο Grand Slam τίτλο της καριέρας του.

Ο Θανάσης Κοκκινάκης, από τη μεριά του, πάει στο US Open για να εμφανιστεί ανταγωνιστικός κι αν τον ευνοήσουν οι συνθήκες να κάνει μια μακρά πορεία. Νούμερο 84 στην παγκόσμια κατάταξη, έκανε ορισμένες πολύ καλές εμφανίσεις στα τουρνουά προετοιμασίας ενόψει του Grand Slam που διεξήχθησαν στις ΗΠΑ. Μπαίνει στη διοργάνωση νιώθοντας σε καλή αγωνιστική κατάσταση κι έτοιμος για τις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει.

Στο US Open το στοίχημα ξεσηκώνει. Ένα από τα κορυφαία τουρνουά τένις είναι έτοιμο να χαρίσει πλούσιο θέαμα και συγκλονιστικές μάχες τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Στο μονό των ανδρών ο Στέφανος Τσιτσιπάς προσφέρεται στο 41,00** να σηκώσει την κούπα, ενώ το μεγάλο φαβορί είναι ο Κάρλος Αλακαράθ με 3,00** και τον ακολουθούν οι Νόβακ Τζόκοβιτς με 3,20** και Γιανίκ Σίνερ με 4,50** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ US OPEN

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στις 6 φορές που έχει στο US Open δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει ποτέ το εμπόδιο του 3ου γύρου. Είναι το Grand Slam όπου έχει το χειρότερο ρεκόρ με 6 νίκες και ισάριθμες ήττες. Αυτή τη χρονιά, πάντως, έχει 36-16 ρεκόρ, ενώ ο Θανάσης Κοκκινάκης στέκεται στο 10-13.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα έχει απαιτητικό πρόγραμμα στο US Open στην προσπάθειά του να φτάσει μακριά μιας και αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις για να πάρει το τρόπαιο θα χρειαστεί να βγάλει νοκ άουτ όλα τα μεγάλα φαβορί.

ΤΟ ΠΙΘΑΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΤΣΙΤΣΙΠΑ

  • 1ος γύρος: Θανάσης Κοκκινάκης
  • 2ος γύρος: Νούνο Μπόρζες ή Φεδερίκο Κόρια
  • 3ος γύρος: Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ
  • 4ος γύρος: Ντανίλ Μεντβέντεφ
  • Προημιτελικά: Γιανίκ Σίνερ
  • Ημιτελικά: Κάρλος Αλκαράθ
  • Τελικός: Νόβακ Τζόκοβιτς ή Αλεξάντερ Ζβέρεφ

ΤΙ ΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τι ώρα παίζει αύριο ο Στέφανος Τσιτσιπάς; Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα μπει στο court στις 27 Αυγούστου με το US Open να μεταδίδεται στην τηλεόραση από το Eurosport.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ