Στη «μάχη» Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Reading time2 λ

Σούπερ επιλογές για ποντάρισμα στο τένις σε μεγάλη γκάμα αγορών με ασυναγώνιστες αποδόσεις

Η αυλαία για τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη στο τουρνουά Indian Wells ανοίγει. Οι Έλληνες πρωταθλητές ρίχνονται στη «μάχη» του δεύτερου γύρου του διάσημου τουρνουά κατηγορίας Masters 1000. Στην πλατφόρμα της Betsson, προσφέρονται πάντα εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε απίθανες αποδόσεις. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Στην αναμέτρηση Τζόρνταν Τόμπσον-Στέφανος Τσιτσιπάς, ο Έλληνας σταρ είναι το ισχυρό φαβορί για να πάρει τη νίκη-πρόκριση. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μέσα στο 2023 έχει πραγματοποιήσει σπουδαίες εμφανίσεις, αλλά μπαίνοντας στο Indian Wells υπάρχουν αμφιβολίες για τη φυσική του κατάσταση καθώς προέρχεται από τραυματισμό. Το νούμερο τρία της παγκόσμιας κατάταξης της ATP, όμως, δηλώνει έτοιμο για την πρόκληση και θα επιδιώξει να πρωταγωνιστήσει στη σκληρή επιφάνεια της ερήμου της Καλιφόρνιας.

Στο παρελθόν, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει παίξει και νικήσει στις δύο αναμετρήσεις τους τον Τζόρνταν Τόμπσον, νούμερο 87. Ωστόσο, να σημειώσουμε πως ο Αυστραλός έκανε την έκπληξη κόντρα στον Γκαέλ Μονφίς (2-0 σετ) στον προηγούμενο γύρο. Αν ο Τσιτσιπάς περάσει, θα αναμετρηθεί με το νικητή του ζευγαριού Μαξίμ Κρέσι-Αλεχάνδρο Τάμπιλο.

ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΚΚΑΡΗ

Στο γυναικείο ταμπλό ξεχωρίζει το ματς Μαρία Σάκκαρη-Σέλμπι Ρότζερς. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, νούμερο επτά της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, έφτασε στον τελικό της διοργάνωσης την περασμένη σεζόν. Στοχεύει και πάλι σε μια μεγάλη πορεία. Λογαριάζεται ως φαβορί στην αναμέτρηση.

Η πρεμιέρα της Μαρίας Σάκκαρη αποτελεί μεγάλη πρόκληση. Αφενός εξαιτίας της ασταθούς απόδοσής της μέσα στο 2023, αφετέρου εξαιτίας του παρελθόντος της με την Σέλμπι Ρότζερς. Σε τρία παιχνίδια έχει ισάριθμες ήττες με μόλις ένα κερδισμένο σετ. Αν περάσει, στον επόμενο γύρο θα αναμετρηθεί με τη νικήτρια του ζευγαριού Λίντα Φρουχβίρτοβα-Ανχελίνα Καλίνινα.

Οι συγκινήσεις και οι ευκαιρίες για στοιχημα που προσφέρει το κουπόνι των σπορ δεν σταματούν εκεί. Το FINA World Cup του πόλο Ανδρών συνεχίζεται και σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το ματς Σερβία-Ελλάδα. Θαυμάσιες επιλογές υπάρχουν επίσης στο βόλεϊ και στο χάντμπολ.