Σούπερ ευκαιρίες στο τένις

Reading time1 λ

Εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα στα συναρπαστικά τουρνουά που βρίσκονται σε εξέλιξη

Η σεζόν στο τένις συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και σε εξέλιξη βρίσκονται τέσσερα τουρνουά στο γυναικείο και στο ανδρικό σιρκουΐ που παρουσιάζουν έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα και φυσικά υπάρχει η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Η πρώτη στάση είναι το τουρνουά της Βουδαπέστης, όπου συμμετέχουν ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του γυναικείου τουρ. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το ματς Δέσποινα Παπαμιχαήλ-Ντάλμα Γκάλφι. Η Ελληνίδα τενίστρια έφτασε στους «32» έχοντας πάρει το εισιτήριο από τα προκριματικά. Βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θέλει να το επιβεβαιώσει με πρόκριση. Αν τα καταφέρει θ’ αναμετρηθεί με τη νικήτρια του ζευγαριού Άννα Μποντάρ-Τζέσικα Μαλέτσκοβα. Ιδιαίτερο και το ματς Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα-Ζι Γουάνγκ. Η Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα είναι το νούμερο ένα του ταμπλό και το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει τον τίτλο.

Στο τουρνουά της Λωζάνης, τώρα, ευκαιρίες για ποντάρισμα παρουσιάζουν οι αναμετρήσεις: Ντανιέλ Κόλινς-Σιμόνα Βαλτέρτ, Καρολίν Γκαρσία-Γιασμίνε Παολίνι και Νταϊάν Παρί-Μπελίντα Μπέντσιτς. Η Ντανιέλ Κόλινς, η Καρολίν Γκαρσία και η Μπελίντα Μπέντσιτς θεωρητικά έχουν τον πρώτο λόγο.

ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΘΕΑΜΑ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ

Στο ανδρικό σιρκουΐ, τώρα, το σημαντικότερο τουρνουά είναι αυτό της Σουηδίας, όπου θα αγωνιστούν πολλοί από τους καλύτερους τενίστες στον κόσμο και υπόσχονται σπουδαίο θέαμα. Να σημειώσουμε πως γίνεται σε χωμάτινη επιφάνεια. Ξεχωρίζουν τα ματς: Εμίλ Ρουουσουβουόρι-Ντόμινικ Τιμ, Ούγκο Γκαστόν-Νικολόζ Μπασιλασβίλι και Ασλάν Καράτσεφ-Λορέντσο Σονέγκο.

Στο μεταξύ, θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα υπάρχουν και στο τουρνουά του Νιούπορτ. «Δυνατό» αναμένεται το ματς Σαμ Κουέρι-Άντι Μάρεϊ, ενώ υπάρχουν και άλλοι αγώνες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Παράλληλα, στην ποδηλασία, σε εξέλιξη βρίσκεται ο Ποδηλατικός Γύρος της Γαλλίας με διαδρομές που συναρπάζουν και εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα.