Σούπερ ματς στο Αυστραλιανό Όπεν

Reading time2 λ

Συγκλονιστικές αναμετρήσεις και εντυπωσιακές επιλογές για στοιχημα στο Grand Slam του τένις

Συναρπαστικό είναι το πρόγραμμα στο Αυστραλιανό Όπεν, το πρώτο Grand Slam τουρνουά της νέας σεζόν του τένις και προσφέρει παιχνίδια που καθηλώνουν και μεγάλες στοιχηματικές ευκαιρίες. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε μεγάλη γκάμα επιλογών για ποντάρισμα σε απλά, ειδικά και μακροχρόνια στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Η αρχή γίνεται με το ματς Στέφανος Τσιτσιπάς-Κουντέν Αλίς για το ανδρικό ταμπλό. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πριν από την έναρξη του Αυστραλιανού Όπεν συμμετείχε στο United Cup με την εθνική Ελλάδας και έδειξε πως βρίσκεται σε αξιόλογη αγωνιστική κατάσταση και έτοιμος για τις προκλήσεις του Grand Slam τουρνουά. Στόχος του να διακριθεί όπως και στις προηγούμενες δύο εκδόσεις όπου έφτασε ως τα ημιτελικά. Να υπενθυμίσουμε πως ο Έλληνας πρωταθλητής «κυνηγάει» τον πρώτο τόσο μεγάλο τίτλο της καριέρας του.

Σε πρώτο πλάνο και το ματς Μάρκος Χιρόν-Ντανίλ Μεντβέντεφ, ενώ τα ξημερώματα της Τρίτης (17/1) και νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας αγωνίζονται και άλλα μεγάλα ονόματα του τένις με την αναμέτρηση Ρομπέρτο Καρμπαγές Μπαένα-Νόβακ Τζόκοβιτς να ξεχωρίζει.

ΣΤΟ COURT ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΤΑΜΠΛΟ

Στο γυναικείο ταμπλό, τώρα, σήμερα αγωνίζονται δύο σπουδαίες αθλήτριες. Στο προσκήνιο οι αγώνες Ελένα Ριμπάκινα-Ελιζαμπέτα Κοτσαρέτο και Ίγκα Σφιόντεκ-Γιούλε Νίμαϊερ. Τα ξημερώματα της Τρίτης και το πρωί της Τρίτης ξεχωρίζουν τα ματς: Αρίνα Σαμπαλένκα-Τερέζα Μαρτίνκοβα, Γκαρμπίνιε Μουγουρούθα-Ελίζ Μέρτενς, Ταμάρα Ζίντανσεκ-Ονς Ζαμπέρ και Ανέτ Κονταβέιτ-Γιούλια Γκράμπχερ.

Η Ίγκα Σφιόντεκ είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει τη νίκη, ενώ θεωρείται και η πιο ισχυρή υποψήφια για να κατακτήσει το τρόπαιο. Προέρχεται από μια εντυπωσιακή σεζόν και είναι το νούμερο ένα στον κόσμο. Βέβαια, καλείται να το αποδείξει στο court, αλλά εδώ και μήνες καμία δεν έχει τη δική σταθερότητα σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Επιπλέον, θαυμάσιες προτάσεις για ποντάρισμα προσφέρονται και σε άλλα αθλήματα. Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του χάντμπολ τα συναρπαστικά παιχνίδια συνεχίζονται καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Όπως και στο NFL, όπου διεξάγονται αγώνες για τα πλέι οφ με το Τάμπα Μπέι Μπακανίερς-Ντάλας Κάουμποϊς να υπόσχεται πλούσιο θέαμα.