Σούπερ τελικός στο Monte-Carlo Masters

Reading time2 λ

Συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα στο τένις, αλλά και στη Volley League ανδρών

Έφτασε η ώρα της κρίσης. Σήμερα είναι η μέρα του μεγάλου τελικού στο κορυφαίο τουρνουά τένις του ανδρικού σιρκουΐ, το Monte-Carlo Masters, και αναμένεται συγκλονιστικός. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα είναι εκεί, για δεύτερη συνεχόμεη χρονιά, καθώς επιβλήθηκε με 6-4, 6-2 του Αλεξάντερ Ζβέρεφ! Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη ποικιλία απλών, ειδικών και combo στοιχημάτων.

Τώρα, όσον αφορά στο ματς του Στέφανου Τσιτσιπά εναντίον του 22χρονου Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φόκινα, έχει φαβορί τον Έλληνα τενίστα, αλλά πάντα οι λεπτομέρειες κρίνουν τον πρωταθλητή. Σε αυτό το επίπεδο και με τον ανταγωνισμό στα ύψη είναι τα «μικρά πράγματα» αυτά που μπορούν να οδηγήσουν έναν αθλητή στη δόξα.

Το Monte-Carlo Masters μας χάρισε μοναδικές στιγμές διασκέδασης στη διάρκεια του και αν μη τι άλλο έδωσε και πολλές πληροφορίες για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται ορισμένοι από τους καλύτερους τενίστες στον κόσμο και πως αντιμετωπίζουν τη σεζόν στη χωμάτινη επιφάνεια. Ποια είναι τα δυνατά τους σημεία και ποιες οι αδυναμίες τους; Πού πρέπει να δουλέψουν παραπάνω και τί να περιμένουμε από αυτούς στα επόμενα τουρνουά; Με λίγα λόγια χαρτογράφησε το… πανόραμα του ανδρικού σιρκουΐ ενόψει του Roland-Garros, της επόμενης Grand Slam διοργάνωσης.

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ

Στο μεταξύ, συνεχίζονται τα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος ανδρών στο βόλεϊ. Τα βλέμματα σαφώς και είναι στραμμένα στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, με τον Ολυμπιακό να ψάχνει ακόμη μια νίκη ελπίζοντας να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας. Να σημειώσουμε πως βρίσκεται σε αξιόλογη αγωνιστική κατάσταση και μετράει τρεις συνεχόμενες επιτυχίες στο πλαίσιο της Volley League.

Στο Κηφισιά-Παναθηναϊκός, μια δύσκολη εκτός έδρας αποστολή έχει ο Παναθηναϊκός που προσπαθεί να κρατηθεί στην πρώτη θέση της κατάταξης. Βέβαια, εξακολουθεί να λογαριάζεται το φαβορί για να πάρει τη νίκη. «Δυνατό» αναμένεται και το Μίλων-Φοίνικας Σύρου.