Σούπερ θέαμα με συναρπαστικά ματς στο τένις

Reading time2 λ

Συγκλονιστικές αναμετρήσεις και θαυμάσιες επιλογές για ποντάρισμα στο Miami Open

Η «καρδιά» του τένις χτυπάει στις ΗΠΑ τον τελευταίο μήνα κι αφού ολοκληρώθηκε το Indian Wells, το τουρ μεταφέρεται από την Καλιφόρνια στη Φλόριντα για το Miami Open. Η πλατφόρμα της Betsson είναι πάντοτε εκεί προσφέροντας καταπληκτικές επιλογές για ποντάρισμα με πληθώρα αγορών και μεγάλη ποικιλία από ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Το πρώτο σερβίς γίνεται στο γυναικείο ταμπλό όπου συμμετέχει και η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έφτασε ως τα ημιτελικά στο Indian Wells και μετράει τρεις παρουσίες σε τελικές 4άδες στα τέσσερα τουρνουά που έλαβε μέρος μετά το Αυστραλιανό Όπεν.

Θα παίξει στο δεύτερο γύρο με τη νικήτρια του αγώνα Μπιάνκα Αντρεέσκου-Έμα Ραντουκάνου. Μία συναρπαστική αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο κατόχους του US Open με τεράστια γκάμα επιλογών. Γενικά, δε, να σημειώσουμε πως η κλήρωση δεν ήταν εύκολη και το μονοπάτι της είναι απαιτητικό.

Ο ανταγωνισμός, τόσο στο γυναικείο σιρκουΐ όσο και στο ανδρικό ταμπλό, αναμένεται αυξημένος και οι αγώνες συγκλονιστικοί με υψηλό θέαμα. Στους άνδρες, να θυμίσουμε, συμμετέχει κι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που είναι το νούμερο δύο του ταμπλό και παρουσιάζεται αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να φτάσει μακριά.

ΔΥΝΑΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΜΑΤΣ ΣΕ ΠΟΛΟ, ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΚΑΙ ΒΟΛΕΪ

Αφήνουμε το τένις και περνάμε στο πόλο. Το πρόγραμμα μεσοβδόμαδα καθηλώνει καθώς διεξάγονται αγώνες για το LEN Champions League, όπου συμμετέχουν ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη. Απόψε γίνονται ματς για το δεύτερο όμιλο με το OSC Ujbuda-Μπρέσια να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα. Η ιταλική ομάδα λογαριάζεται ως το φαβορί για να πάρει τη νίκη, αφού τα πηγαίνει πολύ καλά στην τρέχουσα σεζόν. Επίσης στο κουπόνι υπάρχουν οι αγώνες: Σαμπαντέλ-Ντουμπρόβνικ, Νόβι Μπέογκραντ-Μαρσέιγ και Φερεντσβάρος-Σπαντάου.

Συναρπαστικά ματς για ευρωπαϊκές διοργανώσεις προσφέρουν τόσο το βόλεϊ όσο και το χάντμπολ, τη στιγμή που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη ο άκρως ανταγωνιστικός ποδηλατικός γύρος Volta a Catalunya που υπόσχεται μοναδικές στιγμές με 100% δράση ως τις 26 Μαρτίου.