Τα αδέρφια Τσιτσιπά στη «μάχη»

Reading time1 λ

Συναρπαστικές ευκαιρίες για ποντάρισμα στο διπλό, αλλά και στο μονό του Monte-Carlo Masters

Αυξημένο είναι το ενδιαφέρον για το τουρνουά τένις, Monte-Carlo Masters. Μια εξαιρετική διοργάνωση του ανδρικού σιρκουΐ με την οποία… εγκαινιάστηκε η χωμάτινη σεζόν στην Ευρώπη. Ήδη το θέαμα είναι εντυπωσιακό και στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα από μια πλούσια γκάμα.

Τα βλέμματα είναι στραμμένα τόσο στο μονό όσο και στο διπλό, όπου υπάρχει και η ελληνική συμμετοχή. Η αναμέτρηση Στέφανος Τσιτσιπάς/Πέτρος Τσιτσιπάς-Νίκολα Μέκτιτς/Μάτε Πάβιτς προβλέπεται συναρπαστική. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εδώ και εννιά μήνες είχε να αγωνιστεί με τον αδερφό του στο διπλό. Το προηγούμενο διάστημα είχε ως παρτενέρ τον Ισπανό Φελιθιάνο Λόπεθ με τον οποίο γνώρισε σημαντική επιτυχία. Αξίζει να σημειώσουμε πως στη συγκεκριμένη περίσταση οι δύο Έλληνες τενίστες είναι το αουτσάιντερ με τους Κροάτες αντιπάλους τους να βρίσκονται στο νούμερο δύο του ταμπλό. Ωστόσο, υπόσχονται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να συνεχίσουν.

Ο ΖΒΕΡΕΦ ΚΙ Ο ΑΛΚΑΡΑΘ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ

Σπουδαίες επιλογές για στοίχημα προσφέρονται και στο μονό. Ξεχωρίζουν οι αγώνες Φεδερίκο Ντελμπόνις-Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Σεμπάστιαν Κόρντα-Κάρλος Αλκαράθ και Αλμπέρ Ράμος Βινιόλας-Κάμερον Νόρι. Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ προσπαθεί να βρει και πάλι τον καλό του εαυτό έπειτα από τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα τουρνουά των ΗΠΑ (Indian Wells, Miami Open). Από τη μεριά του, ο Κάρλος Αλκαράθ βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση από την έναρξη της σεζόν και μετά την κατάκτηση του Miami Open θέλει να αποδείξει πως μπορεί να πετύχει και στη χωμάτινη επιφάνεια. Ανταγωνιστικός είναι και ο Κάμερον Νόρι που έχει τον τίτλο του φαβορί στο δικό του παιχνίδι και θέλει να συνεχίσει να «σκαρφαλώνει» στην παγκόσμια κατάταξη της ATP.