Τα αδέρφια Τσιτσιπά θέλουν… εκδίκηση

Reading time2 λ

Πλούσιο το κουπόνι του τένις με συναρπαστικές αναμετρήσεις και αμέτρητες επιλογές για στοίχημα

Το τουρνουά τένις στο Παρίσι βρίσκεται στο επίκεντρο της δράσης στο σημερινό κουπόνι των σπορ με συγκλονιστικές αναμετρήσεις, τόσο στο ανδρικό όσο και στο γυναικείο ταμπλό. Επιπλέον, δυνατά παιχνίδια διεξάγονται και στα ταμπλό του διπλού. Στην πλατφόρμα της Betsson, όπως πάντα, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και τεράστια ποικιλία από ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Για τα αδέρφια Τσιτσιπά έρχεται γρήγορα η πρώτη μεγάλη πρόκληση στο διπλό. Στέφανος Τσιτσιπάς/Πέτρος Τσιτσιπάς-Μαρσέλο Αρέβαλο/Ζαν-Ζιλιάν Ροζέρ, στο πλαίσιο του πρώτου γύρου. Οι Έλληνες τενίστες είναι το αουτσάιντερ. Άλλωστε, το άλλο δίδυμο είναι το νούμερο τρία στο ταμπλό. Τα δύο ζευγάρια θα αναμετρηθούν για 3η φορά μέσα σε κάτι παραπάνω από ένα μήνα. Οι Αρέβαλο-Ροζέρ είχαν νικήσει τα αδέρφια Τσιτσιπά με 2-1 στο τουρνουά του Μόντε-Κάρλο και με 2-0 σετ στο τουρνουά της Μαδρίτης. Συνολικά, έχουν έρθει αντιμέτωποι τρεις φορές από το 2022 μέχρι σήμερα και σε όλα τα ματς οι Αρέβαλο-Ροζέρ επικράτησαν.

ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

Αφήνουμε το διπλό και μεταφερόμαστε στα ατομικά τουρνουά του RolandGarros. Στους άνδρες κρίνονται εισιτήρια για το δεύτερο γύρο, εκεί όπου ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αναμετρηθεί με τον Ρομπέρτο Καρμπαγές Μπαένα αύριο. Από το σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζουν αγώνες με εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα, όπως: Χόλγκερ Ρούνε-Κρίστοφερ Γιούμπανκς, Μάικλ Μοχ-Τέιλορ Φριτζ, Ελίας Ίμερ-Κάσπερ Ρουντ και Τιάγκο Σέιμποτ Βιλντ-Ντανίλ Μεντβέντεφ. Τα βλέμματα είναι στραμμένα στους Ρούνε, Ρουντ και Μεντβέντεφ καθώς είναι από τους ισχυρούς υποψηφίους για να φτάσουν μακριά στο θεσμό και οι προσδοκίες που τους περιβάλλουν είναι μεγάλες, μιας ανήκουν στο top-6 του ανδρικού ταμπλό.

Συναρπαστικά ματς γίνονται και στο γυναικείο ταμπλό, όπου δυστυχώς η Μαρία Σάκκαρη αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο. Κι αυτό δείχνει πόσο υψηλός είναι ο ανταγωνισμός. Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται παιχνίδια με αμέτρητες ευκαιρίες για ποντάρισμα. Λουτσία Μπροντσέτι-Ονς Ζαμπέρ, Ρεμπέκα Μασάροβα-Κόκο Γκοφ, Ίγκα Σφιόντεκ-Κριστίνα Μπούκσα και πολλά άλλα ματς βρίσκονται στο πρόγραμμα και κοσμούν το κουπόνι.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |