Θέαμα και ευκαιρίες

Reading time2 λ

Θαυμάσιες στοιχηματικές επιλογές σε ασυναγώνιστες αποδόσεις προσφέρονται στο κουπόνι των σπορ

Πλούσιο είναι το κουπόνι των σπορ για ακόμη μια ημέρα με εντυπωσιακές αναμετρήσεις που υπόσχονται μοναδικές στιγμές με 100% δράση. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα επιλογών και σε ασυναγώνιστες αποδόσεις, ενώ υπάρχει και η επιλογή για παιχνίδι στο live.

Στο προσκήνιο βρίσκεται το τένις. Διεξάγονται συναρπαστικά τουρνουά αυτή την περίοδο. Για το γυναικείο τουρ, ξεχωρίζει το τουρνουά της Κολίνα στη Χιλή. Για τον γύρο των «32» ξεχωρίζει το ματς Δέσποινα Παπαμιχαήλ-Ντάρια Αστάχοβα. Η Ελληνίδα τενίστρια έχει εντυπωσιάσει με τα αποτελέσματά της και την εξέλιξή της αυτή τη σεζόν.

Λογαριάζεται ως το αουτσάιντερ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αλλά έχει τα «όπλα» για να παλέψει για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Άλλα εντυπωσιακά ματς που προσφέρονται για στοίχημα: Σάρα Εράνι-Σάρα Μπέιλεκ, Ιρίνα Μπάρα-Τιμέα Μπάμπος και Έβα Βέντερ-Μπρέντα Φρουχβίρτοβα.

Για το ανδρικό σιρκουΐ, πάλι, δυνατά ματς υπάρχουν στο πρόγραμμα του ATP Next Gen Series: Γίρι Λέχετσκα-Φραντσέσκο Πασάρο, Λορέντσο Μουσέτι-Τσουν Χσιν Τσενγκ, Ματέο Αρνάλντι-Μπράντον Νακασίμα και Τζακ Ντρέιπερ-Ντόμινικ Στρίκερ κοντράρονται και υπόσχονται θέαμα, αλλά και ευκαιρίες για ποντάρισμα. Οι συγκεκριμένοι τενίστες ήδη έχουν πολύ καλά αποτελέσματα στο υψηλότερο επίπεδο παρά το νεαρό της ηλικίας τους και θέλουν να συνεχίσουν την άνοδό τους. Το τουρνουά έχει μεγάλη σημασία.

ΒΟΛΕΪ ΚΑΙ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Από το τένις, περνάμε στο βόλεϊ. Ανοίγει η αυλαία της φάσης των ομίλων του CEV Champions League των ανδρών με μια σπουδαία αναμέτρηση για το πρώτο γκρουπ: Γιαστρέμπσκι Βέγκιελ-Βοϊβοντίνα. Πρόκειται για δυνατές ομάδες που θέλουν να μπουν με το… δεξί στη διοργάνωση. Συναρπαστικό αναμένεται και το Βερολίνο-Χεμπάρ Παζάρντζικ, για το δεύτερο γκρουπ. Παράλληλα, διεξάγονται ματς για το CEV Cup και το CEV Challenge Cup, αλλά και σπουδαία πρωταθλήματα ανά τον κόσμο.

Τέλος, στο χάντμπολ συνεχίζονται τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος γυναικών, ενώ στο μεταξύ προσφέρονται σπουδαίες ευκαιρίες για στοίχημα σε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.