Τιμ-Τσιτσιπάς, κυριαρχικός από την αρχή

Reading time2 λ

Τσιτσιπάς και Σάκκαρη αρχίζουν την πορεία τους στο Γουίμπλεντον με θαυμάσιες επιλογές για στοιχημα

Δεύτερη μέρα στο Τουρνουά τένις Γουίμπλεντον και είναι ώρα για να μπουν στο court οι Έλληνες πρωταθλητές. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη αρχίζουν την πορεία τους στο μονό των ανδρών και των γυναικών, αντίστοιχα. Στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοιχημα σε μεγάλη γκάμα αγορών και με ασυναγώνιστες αποδόσεις. Στο Ντόμινικ Τιμ-Στέφανος Τσιτσιπάς τα Στοιχήματα ότι θα επικρατήσει ο Έλληνας πρωταθλητής με 3-0 σετ προσφέρονται στο 2,25** στην πλατφόρμα της Betsson. Άλλωστε, λογαριάζεται ως το μεγάλο φαβορί για να πάρει τη νίκη και να συνεχίσει στο δεύτερο γύρο. Αν τα καταφέρει θα αναμετρηθεί με το νικητή του ζευγαριού Ράιαν Πένιστον-Άντι Μάρεϊ.

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΤΣΙΠΑ

Ο Στέφανος τσιτσιπάς σήμερα καλείται να ανεβάσει το επίπεδο της απόδοσής του στο γρασίδι. Σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας του δεν έκανε καλές εμφανίσεις και είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι του. Αν θέλει να διεκδικήσει τον πρώτο Grand Slam τίτλο της καριέρας του δεν μπορεί να επαναλάβει τα ίδια λάθη και το στοίχημα είναι ότι θα προσπαθήσει τουλάχιστον να τα περιορίσει. Διότι ναι μεν ο Ντόμινικ Τιμ (νο. 91 της παγκόσμιας κατάταξης) δεν είναι ο ίδιος τενίστας που ήταν στο παρελθόν, ένας από τους λίγους που μπορούσε να κοιτάξει στα μάτια τα… ιερά τέρατα του αθλήματος, έχοντας ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς, αλλά το ταλέντο δεν έχει εγκαταλείψει τα χέρια του. Αν βρει την ευκαιρία θα κάνει ζημιά. Να σημειώσουμε πως στο παρελθόν, οι δύο τενίστες αναμετρήθηκαν εννιά φορές. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε στις τέσσερις από αυτές με τον Τιμ να βγαίνει νικητής σε πέντε περιπτώσεις. Φέτος έπαιξαν στο τουρνουά της Μαδρίτης (χώμα) όπου ο Στέφανος Τσιτσιπάς τον νίκησε δύσκολα με 2-1 σετ.

Η ΣΑΚΚΑΡΗ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΨΗΛΑ

Στο ταμπλό των γυναικών στο γουιμπλεντον 2023, ξεχωρίζει ο αγώνας Μαρία Σάκκαρη-Μάρτα Κόστιουκ. Η Μαρία Σάκκαρη τα πήγε πολύ καλά στα τουρνουά προετοιμασίας που έλαβε μέρος ώστε να εμφανιστεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο Wimbledon. Έφτασε ως τον ημιτελικό στο τουρνουά του Βερολίνου (ηττήθηκε από την Ντόνα Βέκιτς με 2-0 σετ) στην τελευταία συμμετοχή της σε διοργάνωση. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είναι το νούμερο οκτώ της παγκόσμιας κατάταξης και λογαριάζεται ως το φαβορί στην αναμέτρησή της με το νούμερο 36 του ranking. Στο παρελθόν έχουν συναντηθεί δύο φορές με την Μαρία Σάκκαρη να επικρατεί και στις δύο περιπτώσεις με 2-0 σετ, αλλά αμφότερα ματς έγιναν σε σκληρή επιφάνεια. Αν περάσει, η Μαρία Σάκκαρη στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια από το ζευγάρι Άλισον Ρίσκε-Πάουλα Μπαδόσα.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |