Τόμπσον-Τζόκοβιτς, ο θρύλος πάει για την 30η σερί νίκη

Reading time3 λ

Η αποστολή του Νόβακ Τζόκοβιτς για το 24ο Grand Slam τίτλο της καριέρας του προσφέρει ευκαιρίες για στοιχημα

Το Τουρνουά τένις Γουίμπλεντον άρχισε εντυπωσιακά και ήδη «φούντωσαν» οι προσδοκίες για μια επική διοργάνωση στο ανδρικό και στο γυναικείο ταμπλό με συναρπαστικές αναμετρήσεις, όπως και στο διπλό και ο τσιτσιπας που παίζει εκεί. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για online στοίχημα σε μεγάλη γκάμα αγορών και με ασυναγώνιστες αποδόσεις. Σε πρώτο πλάνο σήμερα το ματς Τζόρνταν Τόμπσον-Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος σούπερ σταρ του τένις, που μετράει 29 σερί νίκες στο Wimbledon, κυνηγάει τον 5ο συνεχόμενο τίτλο του στο θεσμό και το 24ο Grand Slam της καριέρας και στοίχημα ότι θα κάνει τα πάντα για να το πετύχει. Το να ωθήσει το ματς σε Over 29,5 games ο Αυστραλός, νούμερο 70 της παγκόσμιας κατάταξης, προσφέρεται στο 1,80** στην πλατφόρμα της Betsson.

Ο ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΡΥΘΜΟ

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς άρχισε καλά το Wimbledon 2023, νικώντας τον Πέδρο Κατσίν με 3-0 σετ. Ο Κατσίν είναι το νούμερο 68 του ranking της ATP, άρα παρόμοιας δυναμικότητας με τον Τζόρνταν Τόμπσον. Ο οποίος, όμως, έκανε μια σπουδαία ανατροπή κόντρα στον Μπράντον Νακασίμα και το 2-0 εις βάρος το «γύρισε» σε 3-2 και πήρε την πρόκριση. Αν μη τι άλλο, έδειξε πως είναι μαχητικός και έτοιμος για κάθε πρόκληση. «Και ξέρω πολύ καλά πως το ματς με τον Τζόκοβιτς μπορεί να εξελιχθεί σε εφιάλτη». Δυνατό Στοίχημα στο Γουίμπλεντον η νίκη του Νόβακ Τζόκοβιτς, ωστόσο αυτή η διάθεση του Τόμπσον αφήνει περιθώρια για κυνήγι μεγαλύτερων αποδόσεων. Σε συνδυασμό με το ότι ο Τζόκοβιτς στους πρώτους γύρους δεν δίνει το μάξιμουμ των δυνάμεών του, οπότε δεν είναι απίθανο να χάσει σετ, με το Over 3,5 σετ να προσφέρεται στο 3,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΣΦΙΟΝΤΕΚ ΚΑΙ… TSITSIBROS

Στο ταμπλό των γυναικών, πάλι, ξεχωρίζει ο αγώνας Ίγκα Σφιόντεκ-Σάρα Σορίμπες Τόρμο. Η Πολωνή είναι το μεγάλο φαβορί όχι μονάχα για να νικήσει και να περάσει στον 3ο γύρο, αλλά και για να σηκώσει το τρόπαιο. Ξεπέρασε άνετα με 2-0 σετ την Ζου Λιν στην πρεμιέρα της και σιγά σιγά θα επιχειρήσει να ανεβάσει το επίπεδο της απόδοσής της. Το να «καθαρίσει» την αντίπαλό της σε Under 17,5 games πληρώνεται στο 1,75** στην πλατφόρμα της Betsson. Έπειτα, στο διπλό των ανδρών διεξάγεται το ματς Πέτρος Τσιτσιπάς/Στέφανος Τσιτσιπάς-Αρτούρ Φιλ/Λούκα Βαν Ας. Το ελληνικό δίδυμο, μάλιστα, κατατάσσεται ως φαβορί για να πάρει τη νίκη, με την επικράτησή τους να προσφέρεται στο 1,35** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΚΑΙ ΣΑΚΚΑΡΗ, ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Στο μεταξύ, η βροχή οδήγησε στην αναβολή του ματς Στέφανος Τσιτσιπάς-Ντόμινικ Τιμ, χθες, για τον πρώτο γύρο και ο αγώνας θα συνεχιστεί σήμερα (5/7) με τον Έλληνα πρωταθλητή να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 1-0 σετ, ενώ στο δεύτερο σετ προηγούνταν με 4-3 games. Ο Τσιτσιπάς δεν έπαιξε πολύ καλά και καλείται να ανεβάσει την απόδοσή του αν θέλει να πάρει την πρόκριση.

Επιπλέον, σήμερα, θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Μαρία Σάκκαρη-Μάρτα Κόστιουκ μιας και αναβλήθηκε χθες που ήταν κανονικά προγραμματισμένη να γίνει, εξαιτίας της κακοκαιρίας. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μπαίνει ως το φαβορί για να πάρει τη νίκη – πρόκριση επί της Ουκρανής.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |