Τσιτσιπάς-Γκασκέ, φαβορί για την πρόκριση

Reading time2 λ

Στοιχημα σε σούπερ αποδόσεις στο τένις με τον Στέφανο Τσιτσιπά να αναζητά τη διάκριση

Με την αναμέτρηση Στέφανος Τσιτσιπάς-Ρισάρ Γκασκέ κάνει πρεμιέρα ο Έλληνας πρωταθλητής του τένις στο τουρνουά της Στουτγκάρδης. Το προσωπικό του στοιχημα είναι να διακριθεί στη διοργάνωση όπου είναι το νούμερο ένα στο ταμπλό. Στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν αμέτρητες επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών με ασυναγώνιστες αποδόσεις. Το Στοίχημα Στέφανος Τσιτσιπάς κόντρα στον Γάλλο προσφέρεται στο 1,25** στην πλατφόρμα της Betsson, ενώ το να επικρατήσει με 2-0 σετ βρίσκεται σε απόδοση 1,78**. Το να επικρατήσει ο Ρισάρ Γκασκέ προσφέρεται στο 3,80**.

ΙΣΧΥΡΟ ΦΑΒΟΡΙ

Σε σούπερ Τένις Στέφανος Τσιτσιπάς που αναζητά τη διάκριση και λογαριάζεται το φαβορί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ώστε να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε στα προημιτελικά του τουρνουά τένις στο Παρίσι από τον Κάρλος Αλκαράθ με 3-0 σετ και θέλει απεγνωσμένα να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και στις επιτυχίες. Άλλωστε, έχει στο νου να προετοιμαστεί κατάλληλα ενόψει του τουρνουά τένις στο Γουίμπλεντον, όπου θα επιχειρήσει εκ νέου να κατακτήσει τον πρώτο Grand Slam τίτλο της καριέρας του. Έχοντας παραμείνει στο νούμερο πέντε της παγκόσμιας κατάταξης, οι αριθμοί είναι… υπέρ του στη μονομαχία με τον Ρισάρ Γκασκέ, το νούμερο 55. Επιπλέον, η διαφορά ηλικίας (24 με 36 έτη) του δίνει το πάνω χέρι στο κομμάτι της αντοχής. Ο Τσιτσιπάς θα επιχειρήσει να… τρέξει τον Γκασκέ. Ωστόσο να σημειώσουμε πως στο παρελθόν έχουν αναμετρηθεί δύο φορές και ο καθένας τους πέτυχε από μια νίκη. Το να οδηγηθεί το ματς σε Under 22,5 games, στο μεταξύ, δίνεται στο 1,85** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΙ Η ΣΑΚΚΑΡΗ

Το τένις προσφέρει συναρπαστικές επιλογές για online στοιχημα και στο γυναικείο σιρκουΐ. Τα βλέμματα είναι στραμμένα στο τουρνουά Νότιγχαμ και στο ματς Μαρία Σάκκαρη-Αλιζέ Κορνέ, με τη Μαρία Σάκκαρη να είναι το νούμερο ένα του ταμπλό. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε καλή αρχή νικώντας με 2-0 την Ζίγιου Γουάνγκ και θέλει να δώσει συνέχεια στις εντυπωσιακές εμφανίσεις της. Στόχος της να περάσει στα προημιτελικά του θεσμού και να πλησιάσει ακόμη περισσότερο το προσωπικό στοιχημα της διεκδίκησης του τροπαίου.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |