Γιαφάν Γουάνγκ-Μαρία Σάκκαρη (26/8/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Γιαφάν Γουάνγκ – Μαρία Σάκκαρη για το US Open με συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα στο Grand Slam του τένις.

Στις εγκαταστάσεις του Flushing Meadows στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, η Γιαφάν Γουάνγκ κοντράρεται με τη Μαρία Σάκκαρη (26/08/2024) στο πλαίσιο του πρώτου γύρου του ατομικού γυναικών στο US Open. Το τελευταίο Grand Slam της σεζόν του τένις αναμένεται συναρπαστικό και η Ελληνίδα τενίστρια έχει βλέψεις για διάκριση στο τουρνουά. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν απίθανες επιλογές για αθλητικό στοίχημα σε μεγάλη γκάμα αγορών με ανεπανάληπτες αποδόσεις.

Συγκεκριμένα, για την αναμέτρηση Γιαφάν Γουάνγκ – Μαρία Σάκκαρη οι αποδόσεις δίνουν τον πρώτο λόγο στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια. Η νίκη της Γιαφάν Γουάνγκ τιμάται στο 3,95** και η επικράτηση της Μαρίας Σάκκαρη βρίσκεται χαμηλότερα, στο 1,25** στην πλατφόρμα της Betsson.  Στο μεταξύ, θα βρείτε και 10 αγορές Pre Game Bet Builder στο τένις, ένα εργαλείο που κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό.

ΓΙΑΦΑΝ ΓΟΥΑΝΓΚ – ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ενόψει του αγώνα Γιαφάν Γουάνγκ – Μαρία Σάκκαρη τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί και δεν αποτελεί έκπληξη. Τα στατιστικά, αλλά και η παράδοση είναι υπέρ της Σάκκαρη, καθώς επίσης και η προϊστορία της απέναντι στην Κινέζα αθλήτρια. Να σημειώσουμε πως η νικήτρια αυτού του ματς θα αναμετρηθεί με όποια περάσει από το ζευγάρι Νταϊάν Παρί – Ζίγιου Γουάνγκ.

Ποια είναι η προϊστορία της Γιαφάν Γουάνγκ κόντρα στη Μαρία Σάκκαρη;

  • Η Μαρία Σάκκαρη έχει αντιμετωπίσει 3 φορές τη Γιαφάν Γουάνγκ με τελευταία το 2018. Σε αυτές τις αναμετρήσεις μετράει δύο νίκες, ενώ η Κινέζα επικράτησε σε μια περίπτωση. Όλα τα ματς ήταν σε σκληρή επιφάνεια όπως αυτή του US Open.

To online στοίχημα στο τένις ξεσηκώνει και το US Open προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις καθώς κλείνουν τα Grand Slams για τη χρονιά και οι τενίστριες θέλουν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να πετύχουν το μάξιμουμ. Η Μαρία Σάκκαρη προσφέρεται με απόδοση 81,00** στην πλατφόρμα της Betsson να πάρει το πρώτο major τρόπαιο της καριέρας της.

Η Γιαφάν Γουάνγκ αυτή τη σεζόν μετράει 20 νίκες και ισάριθμες ήττες. Ωστόσο, στη σκληρή επιφάνεια έχει ρεκόρ 17-12. Στα τελευταία τουρνουά που έπαιξε ήταν ανταγωνιστική, αλλά της έκοψαν το δρόμο μεγάλα ονόματα του τένις. Επί του παρόντος είναι το νούμερο 78 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ στην καριέρα της το υψηλότερο σημείο που έχει φτάσει είναι το νούμερο 47. Μπορεί να γίνει επικίνδυνη, αν υποτιμηθεί.

Η Μαρία Σάκκαρη σήμερα είναι έτοιμη για την πρόκληση του US Open. Έφτασε στα ημιτελικά το 2021 και θα επιδιώξει να κάνει και πάλι μια μακρά πορεία έπειτα από ορισμένες όχι και τόσο καλές εμφανίσεις στα προηγούμενα Grand Slams. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 έδειξε πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και μάλλον αδίκησε τον εαυτό της κι αυτό αν μη τι άλλο της δίνει κίνητρο για να μπορέσει να κάνει τη διαφορά στο US Open. Νούμερο 9 στο ταμπλό και στην παγκόσμια κατάταξη, έχει 25-15 νίκες στο σιρκουί αυτή τη χρονιά με 12-6 σε σκληρή επιφάνεια.

Στο US Open το στοίχημα είναι συγκλονιστικό και προσφέρει πάντοτε εντυπωσιακές αναμετρήσεις με μεγάλο σασπένς και πλούσιο θέαμα. Το ενδεχόμενο να νικήσει η Μαρία Σάκκαρη με 2-0 σετ την αντίπαλό της ανταμείβει με 1,69**, ενώ το Over 19,5 συνολικά games προσφέρεται στο 1,64** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ US OPEN

Η Μαρία Σάκκαρη στο US Open έχει παίξει 9 φορές και σε δύο περιπτώσεις ξεπέρασε τον 3ο γύρο. Τη μια αποκλείστηκε στον 4ο και την άλλη έφτασε ως τα ημιτελικά. Σε αυτή τη διοργάνωση το μονοπάτι της δεν προβλέπεται εύκολο, αφού για να φτάσει μακριά θα χρειαστεί να ξεπεράσει ορισμένες από τις ισχυρές διεκδικήτριες του τίτλου.

ΤΟ ΠΙΘΑΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΣΑΚΚΑΡΗ

  • 1ος γύρος: Γιαφάν Γουάνγκ
  • 2ος γύρος: Νταϊάν Παρί ή Ζίγιου Γουάνγκ
  • 3ος γύρος: Βικτόρια Αζαρένκα
  • 4ος γύρος: Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα ή Πάουλα Μπαντόσα
  • Προημιτελικά: Κόκο Γκοφ
  • Ημιτελικά: Αρίνα Σαμπαλένκα
  • Τελικός: Ίγκα Σφιόντεκ

ΤΙ ΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Η ΣΑΚΚΑΡΗ

Στο ερώτημα πότε παίζει η Μαρία Σάκκαρη η απάντηση είναι πως μπορείτε να τη δείτε τη Δευτέρα 26 Αυγούστου και το US Open μεταδίδεται στην τηλεόραση από τη συχνότητα του δικτύου Eurosport.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ