Ζιζού Μπεργκς – Στέφανος Τσιτσιπάς (27/7/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Ζιζού Μπεργκς – Στέφανος Τσιτσιπάς για μονό τένις των ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 με ασύγκριτες επιλογές για στοίχημα.

Στο «Court Simonne-Mathieu» του Roland-Garros ο Ζιζού Μπεργκς αντιμετωπίζει τον Στέφανο Τσιτσιπά (27/07/2024) για τον πρώτο γύρο στο πλαίσιο του τουρνουά τένις του μονού ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Στη δεύτερη συμμετοχή του στο μεγάλο αθλητικό ραντεβού, ο Έλληνας πρωταθλητής έχει βλέψεις για διάκριση. Όποιος περάσει θα παίξει στην επόμενη φάση με το νικητή του ζευγαριού Μοέζ Εσαργκί – Νταν Έβανς. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για αθλητικό στοίχημα σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Για το Ζιζού Μπεργκς – Στέφανος Τσιτσιπάς οι αποδόσεις έχουν ισχυρό φαβορί. Συγκεκριμένα, η νίκη του Ζιζού Μπεργκς προσφέρεται στο 5,80** και το να επικρατήσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στο 1,14** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο το εργαλείο Bet Builder, που κάνει την εμπειρία ακόμη πιο διασκεδαστική.

ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και οι Ολυμπιακοί Αγώνες έχουν μια δυνατή σχέση. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας εκτός του μονού θα παίξει στο διπλό των ανδρών με τον αδερφό του Πέτρο, αλλά και στο μικτό διπλό με τη Μαρία Σάκκαρη. Με δεδομένο πως στο σιρκουΐ θεωρείται μαέστρος στο χώμα, στα κορτ του Ρολάν Γκαρός θα επιδιώξει να λάμψει. Γι’ αυτό και στο ματς Ζιζού Μπεργκς – Στέφανος Τσιτσιπάς τα προγνωστικά είναι σφόδρα υπέρ του.

Ποια είναι η παράδοση ανάμεσα στον Ζιζού Μπεργκς και τον Στέφανο Τσιτσιπά;

  • Στο παρελθόν έχουν παίξει δύο φορές. Το 2017 στην Αμβέρσα και στην αρχή του τρέχοντος έτους στο Αυστραλιανό Όπεν. Σε αμφότερες αναμετρήσεις ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε.

Το στοίχημα στο τένις των Ολυμπιακών Αγώνων είναι μεγάλο για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Αυτή η σεζόν δεν εξελίσσεται όπως θα ήθελε και στο Παρίσι νιώθει πως μπορεί να του παρουσιαστεί η ευκαιρία για να κάνει πραγματικότητα ένα όνειρό του, να φορέσει ένα ολυμπιακό μετάλλιο στο στήθος. Μάλιστα, το να πάρει το χρυσό πληρώνει 21,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

Ο Ζιζού Μπεργκς είναι το νούμερο 87 της παγκόσμιας κατάταξης της ATP. Στα 25 του πρόκειται για έναν αξιόλογο τενίστα με καλή τεχνική. Ωστόσο, ο Βέλγος δεν λογαριάζεται ως υποψήφιος για να κάνει κάτι πολύ καλό. Βέβαια, οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο τουρνουά τένις μας έχουν χαρίσει πολλές εκπλήξεις και ο Μπεργκς ελπίζει να προσθέσει ακόμη μια στις σελίδες της ιστορίας του θεσμού.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχοντας πέσει πλέον από το top 10 της ATP, θέλει να γυρίσει σελίδα και στη δεύτερη συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες να επιχειρήσει να ανέβει στο βάθρο. Στο Τόκιο δεν τα κατάφερε, αλλά τώρα έχοντας μεγαλύτερη εμπειρία και παίζοντας σε χωμάτινη επιφάνεια που του ταιριάζει, νιώθει δυνατός. Πάντως, να αναφέρουμε πως εξαιτίας ορισμένων απουσιών ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι το νούμερο οκτώ του ταμπλό και στο μονοπάτι του μπορεί να συναντήσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς, αλλά εμφανίζεται έτοιμος για οποιαδήποτε πρόκληση. Άλλωστε, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιλαμβάνεται πως το πρόγραμμα θα είναι σκληρό, αν θέλει να φτάσει ψηλά.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες διεξάγονται με συναρπαστικές αποδόσεις και ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ένας από τους αθλητές που θα μπορούσαν να χαρίσουν ένα μετάλλιο στην Ελλάδα. Το πρώτο σκαλοπάτι είναι το ματς με τον Μπεργκς και το να επικρατήσει εκείνος με 2-0 σετ προσφέρεται στο  1,44** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΤΙ ΩΡΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Στο ματς Ζιζού Μπεργκς – Στέφανος Τσιτσιπάς το στοίχημα για τον Έλληνα πρωταθλητή έχει να κάνει με το να παρουσιαστεί προσηλωμένος στην αποστολή του σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Μπορεί το ταλέντο και η εμπειρία να είναι με το μέρος του, αλλά από την άλλη μια κακή μέρα μπορεί να του κοστίσει το όνειρό του. Γι’ αυτό και τα φαβορί πάντοτε παίζουν με μεγάλη πίεση.

Τώρα, όσον αφορά στο ερώτημα τι ώρα παίζει ο Τσιτσιπάς, να σημειώσουμε πως το ματς του με τον Μπεργκς είναι το 3ο που έχει προγραμματιστεί στο συγκεκριμένο κορτ και ο πρώτος αγώνας έχει πρώτο σερβίς στις 13:00 ώρα Ελλάδας. Οπότε η ακριβής ώρα έναρξης του ματς Μπεργκς – Τσιτσιπάς θα εξαρτηθεί από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Σχετικά με την τηλεοπτική κάλυψη, ο αγώνας θα μεταδοθεί από τη συχνότητα της ΕΡΤ.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ