Η Μαρία Σάκκαρη «βλέπει» πρόκριση

Reading time1 λ

Συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα στον αγώνα της Ελληνίδας πρωταθλήτριας στο τουρνουά τένις στο Παρίσι

Το τουρνουά τένις στο Παρίσι συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και σήμερα περιστρέφεται γύρω από την αναμέτρηση Καρολίνα Μούχοβα-Μαρία Σάκκαρη. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε απλά, ειδικά και combo στοιχήματα, ενώ υπάρχει η δυνατότητα και για παιχνίδι στο live.

Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης αφού απέκλεισε με 2-0 σετ την Καρόλ Μπουρέλ. Πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στην πρεμιέρα της και τώρα λογαριάζεται εκ νέου ως το φαβορί για να περάσει στην επόμενη φάση του θεσμού. Έχοντας ανέβει, πλέον, στο νούμερο τρία της παγκόσμιας κατάταξης και με δεδομένο πως έχουν ήδη αποκλειστεί ορισμένα «μεγάλα» ονόματα όπως η Ναόμι Οσάκα και η Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια «βλέπει» εφικτή την διάκριση στο τουρνουά τένις στο Παρίσι.

Η Μαρία Σάκκαρη έχει αναμετρηθεί δύο φορές στο παρελθόν με την Καρολίνα Μούχοβα. Έκαστη πανηγύρισε μια νίκη με τη Μούχοβα να παίρνει το ροζ φύλλο αγώνα στο μοναδικό ματς σε χωμάτινη επιφάνεια. Σε περίπτωση πρόκρισης, η Σάκκαρη θα παίξει με τη νικήτρια του ζευγαριού Αμάντα Ανισίμοβα-Ντόνα Βέκιτς.

ΙΣΧΥΡΑ ΦΑΒΟΡΙ

Στο ανδρικό ταμπλό, στο μεταξύ, υπάρχουν ισχυρά φαβορί στις αναμετρήσεις Κορεντέν Μουτέ-Ράφα Ναδάλ, Αλμπέρ Ράμος Βινιόλας-Κάρλος Αλκαράθ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ-Σεμπαστιάν Μπάες. Ο Ναδάλ, ο Αλκαράθ κι ο Ζβέρεφ έχουν τον πρώτο λόγο για να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά τένις στο Παρίσι. Ο Ναδάλ κι ο Αλκαράθ εντυπωσίασαν στα παιχνίδια τους για τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης και δείχνουν έτοιμοι να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο Ζβέρεφ εμφανίζεται κι αυτός ολοένα και καλύτερος το τελευταίο διάστημα και θέτει ισχυρή υποψηφιότητα για να φτάσει μακριά.