Γιάνικ Σίνερ-Τέιλορ Φριτζ (08/09/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Συναρπαστικός τελικός Γιάνικ Σίνερ – Τέιλορ Φριτζ στο US Open με σούπερ επιλογές για στοίχημα σε πληθώρα αγορών.

Στο «Arthur Ashe Stadium» στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, ο Γιάνικ Σίνερ κοντράρεται με τον Τέιλορ Φριτζ (08/09/2024, 21:00) στον τελικό του US Open. Πρόκειται για μια συναρπαστική αναμέτρηση καθώς αυτός είναι ο τελευταίος Grand Slam τίτλος στο τένις για αυτή τη χρονιά. Ο Σίνερ θέλει να εδραιώσει την κυριαρχία του στο σιρκουΐ, ενώ ο Τέιλορ Φριτζ θέλει να γράψει ιστορία μπροστά στους συμπατριώτες του.

Για το Γιάνικ Σίνερ – Τέιλορ Φριτζ οι αποδόσεις έχουν στο προσκήνιο τον Ιταλό τενίστα. Χαρακτηριστικά, η νίκη του Γιάνικ Σίνερ πληρώνει 1,25** και η νίκη του Τέιλορ Φριτζ ανέρχεται στο 4,00** στην πλατφόρμα της Betsson. Στο μεταξύ, θα βρείτε και 10 αγορές Pre Game Bet Builder στο τένις, ένα εργαλείο που κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό.

ΓΙΑΝΙΚ ΣΙΝΕΡ – ΤΕΪΛΟΡ ΦΡΙΤΖ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ενόψει του τελικού Γιάνικ Σίνερ – Τέιλορ  Φριτζ τα προγνωστικά παρουσιάζουν πανίσχυρο φαβορί. Ωστόσο, αν κάτι μας δίδαξε αυτό το τουρνουά του μονού των ανδρών στο US Open, είναι πως πάντοτε υπάρχει χώρος για εκπλήξεις, ανεξάρτητα από τα στατιστικά και την παράδοση. Πριν την έναρξη του τουρνουά ο Κάρλος Αλκαράθ κι ο Νόβακ Τζόκοβιτς παρουσιάζονταν ως τα μεγάλα φαβορί για το τρόπαιο, αλλά αποκλείστηκαν πολύ νωρίς.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στον Γιάνικ Σίνερ και τον Τέιλορ Φριτζ;

  • 1 νίκη ο Γιάνικ Σίνερ
  • 1 νίκη ο Τέιλορ Φριτζ
  • Αμφότερες οι αναμετρήσεις τους έγιναν στο Indian Wells. Ο Φριτζ νίκησε το 2021 με 2-0 σετ και ο  Σίνερ το 2023 με 2-1 σετ.

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για αθλητικό στοίχημα σε πληθώρα αγορών με πλούσιες αποδόσεις. Ο Γιάνικ Σίνερ θέλει να κατακτήσει το δεύτερο Grand Slam τίτλο της καριέρας του και ο Τέιλορ Φριτζ πηγαίνει για το πρώτο. Η νίκη του Σίνερ με 3-0 σετ προσφέρεται στο 2,25**.

Ο Γιάνικ Σίνερ πήγε στο US Open με πολύ θόρυβο να τον ακολουθεί σχετικά με το θετικό δείγμα ντόπινγκ που έδωσε, αλλά για το οποίο δεν τιμωρήθηκε από την Ομοσπονδία. Ωστόσο, εμφανίστηκε αποφασισμένος να δείξει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πως δεν είναι τυχαία το νούμερο ένα στον κόσμο.

Έχοντας ήδη κατακτήσει το Αυστραλιανό Όπεν φέτος και φτάνοντας μίνιμουμ στα ημιτελικά όλων των Grand Slams, έχει στόχο την εδραίωση της κυριαρχίας του. Στην πορεία του ως τον τελικό νίκησε τους: Μάικλ ΜακΝτόναλντ (3-1 σετ), Άλεξ Μίκελσεν (3-0), Κρίστοφερ Ο’ Κόνελ (3-0), Τόμι Πολ (3-0), Ντανίλ Μεντβέντεφ (3-1) και Τζακ Ντρέιπερ (3-0).

Οι αποδόσεις στο Γιάνικ Σίνερ – Τέιλορ Φριτζ είναι άκρως ελκυστικές και ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Το Over 38,5 συνολικά games στο μεγάλο τελικό του ατομικού των ανδρών στο US Open τιμάται στο 1,85** στην πλατφόρμα της Betsson.

Ο Τέιλορ Φριτζ είναι το νούμερο 12 της παγκόσμιας κατάταξης της ATP. Πρόκειται για έναν πάρα πολύ καλό τενίστα που θα παίξει για πρώτη του φορά σε τελικό Grand Slam. Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε πως το 2024 εξελίσσεται σε μια εξαιρετική χρονιά για εκείνον. Έφτασε στα προημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν και του Γουίμπλεντον, ενώ πριν από το US Open απέκτησε μομέντουμ κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό των ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Στην πορεία του ως τον τελικό ξεπέρασε τους Καμίλο Ούγο Καραμπέλι (3-0 σετ), Ματέο Μπερετίνι (3-0), Φρανσίσκο Κομεσάνια (3-0), Κάσπερ Ρουντ (3-1), Αλεξάντερ Ζβέρεφ (3-1) και Φράνσις Τιάφο (3-2).

Το στοίχημα στο τένις καθηλώνει και ακόμη περισσότερο σ’ ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της σεζόν. Ο Γιάνικ Σίνερ και ο Τέιλορ Φριτζ θέλουν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να σηκώσουν το τρόπαιο. Το πρώτο σετ, λοιπόν, θα έχει πολύ μεγάλη σημασία αγωνιστικά και ψυχολογικά. Το να το πάρει ο Σίνερ τοποθετείται στο 1,40** και το να το πάρει ο Φριτζ ανεβαίνει στο 3,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΓΙΑΝΙΚ ΣΙΝΕΡ – ΤΕΪΛΟΡ ΦΡΙΤΖ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στον τελικό Γιάνικ Σίνερ – Τέιλορ  Φριτζ το στοίχημα για τους δύο τενίστες φυσικά και είναι να φτάσουν στη νίκη και στην κατάκτηση του τίτλου. Για να τα καταφέρουν, όμως, καλούνται να ξεπεράσουν σημαντικά εμπόδια. Αμφότεροι είναι αθλητικοί και ο Σίνερ θα κληθεί να δείξει την τεχνική του ανωτερότητα για να ξεπεράσει έναν αντίπαλο με τρομερές ικανότητες στην άμυνα.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ