Μεγάλα ονόματα, μεγάλα ματς

Reading time1 λ

Θαυμάσιες ευκαιρίες για ποντάρισμα προσφέρει το πρόγραμμα του τένις

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η σεζόν στο τένις και στο κουπόνι προσφέρονται δυνατές αναμετρήσεις. Άλλωστε, διεξάγονται σημαντικά τουρνουά αυτές τις ημέρες. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα, ενώ υπάρχει και δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Στο προσκήνιο βρίσκεται το τουρνουά της Κροατίας όσον αφορά στο ανδρικό σιρκουΐ. Εκεί, για τη φάση των «16» γίνεται το ματς Κάρλος Αλκαράθ-Νόρμπερτ Γκόμπος. Ο Κάρλος Αλκαράθ, το «παιδί-θαύμα» του παγκόσμιου τένις, βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Στο τουρνουά του Αμβούργου έφτασε ως τον τελικό όπου ηττήθηκε από τον Λορέντσο Μουσέτι. Στην τρέχουσα διοργάνωση έχει βάλει στόχο να παλέψει για την κατάκτηση του τροπαίου. Βέβαια, η αποστολή του δεν θα είναι εύκολη αφού ο ανταγωνισμός είναι υψηλός. Σε πρώτο πλάνο και η… ιταλική κόντρα Λορέντσο Μουσέτι-Μάρκο Τσεκινάτο, με τον Λορέντσο Μουσέτι να είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει τη νίκη. Παράλληλα, συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα σε κορυφαίες αποδόσεις προσφέρονται στο τουρνουά της Ατλάντα και στο τουρνουά του Κίτσμπουχελ.

ΦΑΒΟΡΙ Η ΑΝΕΤ ΚΟΝΤΑΒΕΪΤ

Στο γυναικείο σιρκουΐ, τώρα, τα βλέμματα στρέφονται στο τουρνουά της Πράγας. Στη «μάχη» των «16» ρίχνονται σπουδαίες τενίστριες, από τις καλύτερες του κόσμου. Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Ανέτ Κονταβέιτ-Λούσι Χαβλίτσκοβα, Νάο Χιμπίνο-Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα και Αλιζέ Κορνέ-Λίντα Νόσκοβα. Η Ανέτ Κονταβέιτ είναι το μεγάλο φαβορί όχι μόνο για τη νίκη, αλλά για να κατακτήσει τη διοργάνωση. Η Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα προσπαθεί να βρει την καλή της φόρμα και η εμπειρία της παίζει σημαντικό ρόλο, ενώ η Αλιζέ Κορνέ αυτό το καλοκαίρι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Επιπλέον, δυνατά ματς γίνονται και στο τουρνουά της Βαρσοβίας, όπου επίσης θα βρείτε θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα.