Μεγάλες ευκαιρίες στο τένις

Reading time1 λ

Πλούσια δράση με συγκλονιστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα διοργανώσεων

Το κουπόνι του τένις είναι γεμάτο με στοιχηματικές ευκαιρίες καθώς πλησιάζει η έναρξη των κυρίως ταμπλό του Australian Open, του πρώτου Grand Slam της σεζόν. Αυτές τις ημέρες διεξάγονται έξι τουρνουά μεταξύ του ανδρικού και του γυναικείου σιρκουΐ και στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα προκριματικά του Australian Open σε άνδρες και γυναίκες με συναρπαστικές αναμετρήσεις και στα δύο ταμπλό που υπόσχονται μοναδικές στιγμές με 100% δράση.

Στους άνδρες, στο μεταξύ, σε πρώτο πλάνο βρίσκονται δύο τουρνουά: το Αδελαΐδα 2 και εκείνο του Όκλαντ. Αμφότερα είναι στη φάση των «32» και συμμετέχουν ορισμένοι εκ των κορυφαίων του κόσμου που ψάχνουν να αποκτήσουν ρυθμό ενόψει του μεγάλου ραντεβού. Στο Αδελαΐδα 2 ξεχωρίζουν οι αγώνες: Μπράντον Νακασίμα-Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φόκινα και Θανάσης Κοκκινάκης-Αλεξέι Πόπιριν. Στο Όκλαντ σε πρώτο πλάνο συναντάμε τις αναμετρήσεις Ρισάρ Γκασέ-Κίρανπαλ Πάνου και Αντριάν Μαναρινό-Τζέι Τζέι Βολφ.

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΣΙΡΚΟΥΪ

Σπουδαίες αναμετρήσεις βρίσκονται στο πρόγραμμα του και του γυναικείου τουρ. Για το τουρνουά Αδελαΐδα 2 ξεχωρίζει το ματς Γκαρμπίνιε Μουγουρούθα-Μπελίντα Μπέντσιτς. Κάλλιστα θα μπορούσε να είναι ένας τελικός μιας μεγάλης διοργάνωσης. Αμφότερες έχουν μπει στη σεζόν με στόχο να διεκδικήσουν το Australian Open. Οπότε αναμένεται μια συγκλονιστική «μάχη» και όλα είναι ανοικτά για την έκβασή της. Έπειτα, είναι και το τουρνουά Χόμπαρτ, όπου στο προσκήνιο βρίσκεται το ματς Μαρί Μπούζκοβα-Ζακλίν Κρίστιαν.

Δυνατές επιλογές για ποντάρισμα υπάρχουν και σε άλλα αθλήματα όπως το βόλεϊ και το χάντμπολ, ενώ στο χόκεϊ επί πάγου συνεχίζεται η κανονική περίοδος του NHL, του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο, με εντυπωσιακά ματς που προσφέρουν μεγάλη γκάμα αγορών.