Μεγάλη «μάχη» Ναδάλ-Ζβέρεφ

Reading time1 λ

Εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα στους ημιτελικούς του τουρνουά τένις στο Παρίσι

Σήμερα «βγαίνει» το ζευγάρι του τελικού των ανδρών στο τουρνουά τένις στο Παρίσι. Διεξάγονται οι δύο ημιτελικοί που αναμένονται συναρπαστικοί. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών τόσο στο ματς Ράφα Ναδάλ-Αλεξάντερ Ζβέρεφ όσο και στο ματς Κάσπερ Ρουντ-Μάριν Τσίλιτς.

Σε πρώτο πλάνο, φυσικά, βρίσκεται η αναμέτρηση του Ισπανού «μαέστρου» με τον Γερμανό. Ο Ράφα Ναδάλ στα ημιτελικά ξεπέρασε με 3-1 σετ τον Νόβακ Τζόκοβιτς παίζοντας καταπληκτικό τένις. Μπορεί να αντιμετωπίζει ενοχλήσεις, ενίοτε να παίζει και με πόνους εξαιτίας των πολλών τραυματισμών που είχε τους προηγούμενους μήνες, αλλά ο Ράφα Ναδάλ αποδίδει σε πολύ υψηλό επίπεδο καθώς «κυνηγάει» την κατάκτηση του 14ου τίτλου του στη συγκεκριμένη διοργάνωση και το 22ο Grand Slam της καριέρας του.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, πάλι, θέλει να… ανοίξει λογαριασμό στο παλμαρέ του όσον αφορά στα μεγάλα τουρνουά. Μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να σηκώσει κάποιο από τα διάσημα τρόπαια. Στις αναμετρήσεις του με τον Ράφα Ναδάλ υστερεί, να σημειώσουμε. Έχουν παίξει εννιά φορές με τον Ισπανό να νικά στις έξι από αυτές.

Ο ΤΣΙΛΙΤΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ

Στον έτερο ημιτελικό, ο Κάσπερ Ρουντ μπορεί να είναι το φαβορί, αλλά ο Μάριν Τσίλιτς δεν φοβάται. Ο Κροάτης στα 33 του έχει… ξανανιώσει και δείχνει πως η εμπειρία του μετράει στο χώμα. Στους προηγούμενους γύρους απέκλεισε τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, νούμερο δύο στον κόσμο, καθώς και τον Αντρέι Ρούμπλεφ, νούμερο επτά. Παίζει χωρίς να φοβάται μιας και ήδη έχει ξεπεράσει κάθε… πρόβλεψη για την πορεία του στο φετινό τουρνουά τένις στο Παρίσι.

Όσον αφορά στον Κάσπερ Ρουντ, βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και παίζει τένις υψηλού επιπέδου από την έναρξη του θεσμού και σαφώς κι εκείνος θέλει να παλέψει για την κατάκτηση του τίτλου.