Νέα πρόκληση για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Reading time2 λ

Συναρπαστικές προσφορές και για live ποντάρισμα στον αγώνα του Έλληνα σταρ στο τουρνουά τένις στο Παρίσι

Με αμείωτο στοιχηματικό ενδιαφέρον συνεχίζεται το τουρνουά τένις στο Παρίσι, το δεύτερο Grand Slam της σεζόν. Στο επίκεντρο βρίσκεται το ματς Ζντένεκ Κόλαρ-Στέφανος Τσιτσιπάς για τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε μεγάλη γκάμα επιλογών για ποντάρισμα και σε κορυφαίες αποδόσεις. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα και για παιχνίδι στο live.

O Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση επί του Λορέντσο Μουζέτι με 3-2 σετ κάνοντας μια… επική ανατροπή καθώς βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0. Στην αρχή του αγώνα τους, ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε πολλά λάθη δίνοντας στον αντίπαλό του την ευκαιρία να εδραιωθεί στην πρωτοπορία και να πιστέψει πως θα μπορούσε να κάνει την έκπληξη. Από το 3ο σετ και μετά, όμως, ο Στέφανος Τσιτσιπάς «ξύπνησε» και πήρε τα πάνω του. Τότε χάρισε ένα… ρεσιτάλ και πέρασε στην επόμενη φάση.

Εκεί είναι εκ νέου φαβορί κόντρα στον Τσέχο Ζντένεκ Κόλαρ, ο οποίος μπήκε στο κυρίως ταμπλό από τα προκριματικά, ενώ στην προηγούμενη φάση ξεπέρασε με 3-1 σετ τον Λούκας Πουΐγ. Ο Κόλαρ είναι το νούμερο 134 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ δεν έχει αναμετρηθεί ποτέ στο παρελθόν με τον Στέφανο Τσιτσιπά. Σε περίπτωση πρόκρισης του, ο Έλληνας άσος θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Νταν Έβανς-Μίκαελ Ίμερ στον 3ο γύρο.

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΦΙΟΝΤΕΚ

Θαυμάσιες επιλογές για ποντάρισμα υπάρχουν και στο γυναικείο ταμπλό του τουρνουά τένις στο Παρίσι. Οι εκπλήξεις συνεχίζονται με πέντε από τις κορυφαίες 12 τενίστριες να έχουν ήδη αποκλειστεί στους δύο πρώτους γύρους. Γι’ αυτό και έχει ιδιαίτερη σημασία το ματς Ίγκα Σφιόντεκ-Άλισον Ρίσκε. Η Σφιόντεκ είναι το φαβορί για να κατακτήσει τον τίτλο και με τις ανταγωνίστριες να βγαίνουν η μια μετά την άλλη, αφαιρούνται εμπόδια κι ο δρόμος της προς την κορυφή είναι ολοένα και πιο ανοικτός.