Οι εκπλήξεις συνεχίζονται!

Reading time2 λ

Σπουδαίες επιλογές για ποντάρισμα προσφέρουν το τουρνουά τένις στο Παρίσι και η Formula 1

Μια… γεμάτη Παρασκευή απλώνεται μπροστά μας με αθλητικά events που προσφέρουν συγκινήσεις. Σε εξέλιξη βρίσκεται το τουρνουά τένις στο Παρίσι, ενώ αρχίζει και το τριήμερο του Grand Prix του Μονακό στη Formula 1. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και σε κορυφαίες αποδόσεις.

Στη γαλλική πρωτεύουσα, τα βλέμματα είναι στραμμένα στ γυναικείο ταμπλό όπου η μια έκπληξη διαδέχεται την άλλη. Πλέον, οι μισές από τις καλύτερες 12 της διοργάνωσης έχουν βγει νοκ άουτ, συμπεριλαμβανομένης και της Μαρίας Σάκκαρη. Αυτό αυξάνει την πίεση στα φαβορί και δίνει διαφορετικό κίνητρο στα αουτσάιντερ – οι μεν βλέπουν πως δεν είναι… άτρωτες, οι δε νιώθουν πως μπορούν να πάρουν έμπνευση από τις αναπάντεχες επιτυχίες άλλων τενιστριών και να επιχειρήσουν το ίδιο. Σε αυτό το περιβάλλον, έχουν… λάμψει οι έμπειρες. Γι’ αυτό και στις αναμετρήσεις Βικτόρια Αζαρένκα-Γιλ Τάιχμαν και Αντζελίκ Κέρμπερ-Αλιακσάντρα Σάσνοβιτς, η Αζαρένκα και η Κέρμπερ, νούμερο ένα στον κόσμο κατά το παρελθόν, έχουν καλές πιθανότητες πρόκρισης.

Εντυπωσιακές ευκαιρίες για ποντάρισμα θα βρείτε και στο ανδρικό ταμπλό καθώς συνεχίζεται με τον 3ο γύρο του θεσμού και «δυνατά» ματς, όπως: Νόβακ Τζόκοβιτς-Αλιάζ Μπέντενε, Μπότικ φαν ντε Ζάντσχουλπ-Ράφα Ναδάλ, Αλεξάντερ Ζβέρεφ-Μπράντον Νακασίμα και Σεμπάστιαν Κόρντα-Κάρλος Αλκαράθ.

Ο ΦΕΡΣΤΑΠΕΝ «ΠΕΤΑΕΙ»

Δράση υπάρχει και στον μηχανοκίνητο αθλητισμό με ακόμη ένα Grand Prix της Formula 1 να ανοίγει την αυλαία του. Στο Μονακό σήμερα θα διεξαχθούν οι ελεύθερες δοκιμές που θα δώσουν μια πρώτη γεύση για το πως συμπεριφέρονται τα μονοθέσια στην ιδιαίτερη πίστα του Πριγκιπάτου.

Ενόψει των κατατακτήριων δοκιμών του Σαββάτου και του αγώνα της Κυριακής, ο Μαξ Φερστάπεν και η Red Bull λογαριάζονται φαβορί. Άλλωστε, φέρεται να έχουν λύσει όλα τους τα προβλήματα κι αυτός είναι ο βασικός λόγος που ο Ολλανδός πιλότος μετράει τρεις σερί νίκες και τέσσερις έπειτα από έξι κούρσες. Η Ferrari, στο μεταξύ, θα επιχειρήσει να αντιδράσει.