Ολοταχώς για τους τελικούς

Reading time2 λ

Εντυπωσιακό θέαμα και θαυμάσιες επιλογές για ποντάρισμα προσφέρει το τουρνουά τένις στο Παρίσι

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται το τουρνουά τένις στο Παρίσι που βρίσκεται πλέον στην ημιτελική του φάση τόσο στο γυναικείο όσο και στο ανδρικό ταμπλό. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε πληθώρα εξαιρετικών επιλογών για ποντάρισμα σε απλά, ειδικά και combo στοιχήματα, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Συναρπαστική αναμένεται η αναμέτρηση Μαρτίνα Τρεβιζάν-Κόκο Γκοφ. Η Ιταλίδα αθλήτρια αποτελεί τη μεγάλη έκπληξη του γυναικείου ταμπλό του τουρνουά τένις στο Παρίσι. Βρίσκεται στο νούμερο 59 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά με σκληρή προσπάθεια και λίγη τύχη κατάφερε να ξεπεράσει τη μια αντίπαλό της μετά την άλλη. Μάλιστα, μέχρι τα προημιτελικά όπου επικράτησε με 2-1 σετ της Λέιλα Άνι Φερνάντες, η Μαρτίνα Τρεβιζάν δεν είχε χάσει ούτε σετ στην διοργάνωση!

Η Κόκο Γκοφ, από τη μεριά της, δείχνει έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της και να διεκδικήσει με αξιώσεις έναν τίτλο Grand Slam. Νούμερο 18 στο ranking της WTA η Αμερικανίδα παίζει τένις υψηλού επιπέδου από την έναρξη της πορείας της στο τουρνουά του Παρισιού. Μετράει πέντε νίκες και δεν έχει χάσει ούτε σετ.

Παράλληλα, διεξάγεται και η έτερη αναμέτρηση για τα ημιτελικά του γυναικείου ταμπλό: Ίγκα Σφιόντεκ-Ντάρια Κασάτκινα. Η Ίγκα Σφιόντεκ είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει την πρόκριση στον τελικό.

ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΝΑΔΑΛ

Στο ανδρικό ταμπλό, τώρα, μεγάλες προσδοκίες έχει δημιουργήσει το αυριανό (3/6) ματς Ράφα Ναδάλ-Αλεξάντερ Ζβέρεφ για τα ημιτελικά του ανδρικού ταμπλό. Ο Ισπανός τενίστας παλεύει για την 14η κατάκτηση του τουρνουά του Παρισιού και για το 22ο Grand Slam της καριέρας του. Στον προηγούμενο γύρο ξεπέρασε τον Νόβακ Τζόκοβιτς παίζοντας καταπληκτικό τένις. Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, στο μεταξύ, βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και στοχεύει να πάρει την πρόκριση στον τελικό καθώς αναζητά τον πρώτο Grand Slam τίτλο της δικής του καριέρας.