Πλούσια δράση στο τένις

Reading time2 λ

Επιλογές για στοιχημα που συναρπάζουν καθώς ανεβαίνει ο ρυθμός σε ανταγωνιστικά τουρνουά

Το τένις έχει αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο κουπόνι των σπορ καθώς ανεβαίνουν οι ρυθμοί ενόψει της έναρξης του Australian Open, του πρώτου τουρνουά Grand Slam του 2023. Έτσι, διεξάγονται συναρπαστικές διοργανώσεις αυτές τις ημέρες και στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το United Cup, το τουρνουά εθνικών ομάδων όπου συμμετέχει και η εθνική ομάδα της Ελλάδας και στην αποστολή της βρίσκονται ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη, μεταξύ άλλων. Στο πλαίσιο αυτού του νεοσύστατου θεσμού ξεχωρίζει το ματς Ίγκα Σφιόντεκ-Γιούλια Πουτίντσεβα για το μονό των γυναικών στο περιθώριο της αναμέτρησης Πολωνία-Καζακστάν. Η Ίγκα Σφιόντεκ είναι το νούμερο ένα στον κόσμο και το μεγάλο φαβορί για να πάρει τη νίκη. Για το United Cup γίνονται και άλλα σπουδαία ματς που υπόσχονται θέαμα υψηλού επιπέδου και εντυπωσιακές ευκαιρίες για στοίχημα.

ΘΕΑΜΑ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ

Μοναδικές στιγμές με 100% δράση εγγυώνται και οι αγώνες για τα προκριματικά δύο σημαντικών τουρνουά. Αρχίζει η διαδικασία για το τουρνουά της Αδελαΐδας και γίνεται σερβίς τόσο στο ανδρικό όσο και στο γυναικείο ταμπλό με μεγάλα ονόματα να λαμβάνουν μέρος. Στους άνδρες ξεχωρίζει το Κουόν Σουγού-Ντόμινικ Τιμ και στις γυναίκες τα: Ανχελίνα Καλίνινα-Νταγιάνα Γιαστρέμσκα και Άννα Μπόνταρ-Γιασμίνε Παολίνι. Ματς υψηλού επιπέδου αναμένονται και στα προκριματικά του τουρνουά του Όκλαντ, με το Γιουτζίνι Μπουσάρ-Αν Λι, να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Έπειτα, το κουπόνι προσφέρει επιλογές για ποντάρισμα και από άλλα αθλήματα. Στο βόλεϊ υπάρχουν δυνατές αναμετρήσεις στην λίγκα Νότιας Κορέας και της Κίνας με πληθώρα αγορών για παιχνίδι. Στο χόκεϊ επί πάγου, τέλος, υπάρχει πληθώρα ευκαιριών καθώς διεξάγεται φουλ αγωνιστική στο NHL, το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο. Ξεχωρίζουν τα ματς Μπόστον Μπρούινς-Μπάφαλο Σέιμπρς, Ουάσινγκτον Κάπιταλς-Μόντρεαλ Κανάντιενς, Τάμπα Μπέι Λάιτνινγκ-Αριζόνα Κογιότς και Κολοράντο Άβαλαντς-Τορόντο Μέιπλ Λιφς.