Πλούσιες επιλογές στα σπορ

Reading time2 λ

Συναρπαστικές ευκαιρίες για στοίχημα με κορυφαίες αποδόσεις στο τένις και σε άλλα αθλήματα

«Φορτωμένο» είναι και σήμερα το κουπόνι των σπορ και υπόσχεται μοναδικές στιγμές με 100% δράση σε πολλά αθλήματα. Στην πλατφόρμα της Betsson, όπως πάντα, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και μεγάλη γκάμα από ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Αρχίζουμε με τένις. Μετά το τέλος των τουρνουά Masters σε Indian Wells και Miami Open, το στοιχηματικό ενδιαφέρον στρέφεται σε άλλες διοργανώσεις. Στο ανδρικό σιρκουΐ, τα φώτα πέφτουν στα τουρνουά του Χιούστον, του Εστορίλ και της Μαρακές. Συμμετέχουν ορισμένοι από τους κορυφαίους τενίστες στον κόσμο, με πολλούς από αυτούς να ψάχνουν να πάρουν… φόρα ενόψει διασημότερων τουρνουά στην Ευρώπη, καθώς ανοίγει η σεζόν στη χωμάτινη επιφάνεια. Με τους… top τενίστες να βλέπουν στον ορίζοντα το Masters του Μόντε-Κάρλο κι έπειτα τις διοργανώσεις σε Ρώμη και Μαδρίτη, αυτά τα τουρνουά έχουν μεγάλη αξία.

ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΤΣΑΡΛΕΣΤΟΝ

Στο γυναικείο σιρκουΐ, πάλι, πρωταγωνιστεί το τουρνουά Τσάρλεστον. Έχουν δηλώσει συμμετοχή σπουδαίες τενίστριες όπως η Τζέσικα Πεγκούλα, η Ονς Ζαμπέρ και η Βικτόρια Αζαρένκα, μεταξύ άλλων. Από τις αναμετρήσεις του πρώτου γύρου ξεχωρίζουν οι: Πάουλα Μπαδόσα-Μάγιαρ Σερίφ. Έμα Ναβάρο-Μάντισον Κις, Άννα Καλίνσκαγια-Ανχελίνα Καλίνινα και Σέλμπι Ρότζερς-Ντανιέλ Κόλινς.

Η Πάουλα Μπαδόσα λογαριάζεται ως το φαβορί στο ματς της. Ωστόσο, αξίζει να σημειώσουμε πως ως τώρα στην τρέχουσα σεζόν δεν τα πηγαίνει καλά, καθώς προσπαθεί να βρει τον καλό εαυτό της μετά από τραυματισμούς που αντιμετώπισε. Η Ισπανίδα έχει πέσει πολύ χαμηλά στην παγκόσμια κατάταξη (νο. 29) μετά τους αποκλεισμούς της στο β’ γύρο τόσο στο Indian Wells όσο και στο Miami Open. Στο Τσάρλεστον θα επιχειρήσει να… επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα.

Έπειτα, το κουπόνι προσφέρει συναρπαστικές εμπειρίες και σε άλλα αθλήματα. Δυνατά ματς γίνονται στο βόλεϊ και στο χάντμπολ, ενώ στον Ποδηλατικό Γύρο της Χώρας των Βάσκων, ο Γιόνας Βίνγκεγκααρντ παρατάσσεται ως το μεγάλο φαβορί για να νικήσει. Συνάμα, διεξάγονται συναρπαστικά ματς για το MLB, την κορυφαία λίγκα μπέιζμπολ στον κόσμο που έχει αρχίσει εντυπωσιακά.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |