Πρόκληση για τον Νόβακ Τζόκοβιτς

Reading time2 λ

Εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα στους αγώνες του αγγλικού τουρνουά στο Γουίμπλεντον

Αρχίζει η προημιτελική φάση στο ανδρικό και στο γυναικείο ταμπλό του αγγλικού τουρνουά στο Γουίμπλεντον. Οι εκπλήξεις που έχουν γίνει ως τώρα στο τουρνουά Grand Slam του τένις είναι πολλές και δημιουργούν την αίσθηση πως η διοργάνωση μπορεί να επιφυλάσσει κι άλλες. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία επιλογών για ποντάρισμα και σε κορυφαίες αποδόσεις. Προσφέρεται και η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στο ματς Νόβακ Τζόκοβιτς-Γιανίκ Σίνερ, το νούμερο ένα του ταμπλό κόντρα στο νούμερο δέκα. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ως τώρα, έχει κάνει… περίπατο μέχρι τα προημιτελικά. Μετράει τέσσερις νίκες και έχει παραχωρήσει μόλις δύο σετ στους αντιπάλους του. Επίσης, όμως, αξίζει να σημειώσουμε πως πέραν του Ματέγια Κετσμάνοβιτς (νούμερο 25) δεν αντιμετώπισε άλλο τόσο καλό τενίστα. Ο Ιταλός, από τη μεριά του, απέκλεισε τον Σταν Βαβρίνκα στον πρώτο γύρο κι αφού εντυπωσίασε στους επόμενους, νίκησε τον Κάρλος Αλκαράθ πραγματοποιώντας καταπληκτική εμφάνιση για να «κερδίσει» το ραντεβού με τον Σέρβο. Στο παρελθόν, έχουν αναμετρηθεί μόνο μια φορά με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να παίρνει τη νίκη.

Σε άλλο ματς για τα προημιτελικά: Νταβίντ Γκοφέν-Κάμερον Νόρι, όπου ο Νόρι έχει το πάνω χέρι για να πάρει την πρόκριση.

Η ΟΝΣ ΖΑΜΠΕΡ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΒΟΡΙ

Στο γυναικείο ταμπλό, τώρα, ξεχωρίζει το Μαρί Μπούζκοβα-Ονς Ζαμπέρ. Η Ονς Ζαμπέρ, νούμερο τρία του ταμπλό, είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του αγγλικού τουρνουά στο Γουίμπλεντον, αφού έχουν βγει εκτός το νούμερο ένα Ίγκα Σφιόντεκ και το νούμερο δύο Ανέτ Κονταβέιτ. Είχε εύκολο δρόμο ως τους «8», ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως μέχρι στιγμής δεν έχει χάσει ούτε σετ. Βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Η Μπούζκοβα είναι κι αυτή ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Επίσης, θαυμάσιες ευκαιρίες για ποντάρισμα προσφέρονται στο Τατιάνα Μαρία-Γιούλε Νίμαϊερ.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ο Ποδηλατικός Γύρος της Γαλλίας προσφέροντας συναρπαστικό θέαμα και επιλογές για στοίχημα.