Σπουδαίο θέαμα στο ATP Finals

Reading time2 λ

Γεμάτο ευκαιρίες το κουπόνι των σπορ στο τένις, αλλά και στο πόλο στα ματς Ολυμπιακού, Βουλιαγμένης

Εντυπωσιακή δράση προσφέρει το κουπόνι των σπορ για ακόμη μια ημέρα με δυνατά ματς σε πολλά αθλήματα με το τένις και το πόλο να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και σε ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Η φάση των ομίλων του ATP Finals στο τένις συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Σήμερα διεξάγονται οι αναμετρήσεις της δεύτερης αγωνιστικής του πρώτου γκρουπ: Ράφα Ναδάλ-Φέλιξ Οζέρ – Αλιασίμ και Κάσπερ Ρουντ-Τέιλορ Φριτζ.

Στην πρεμιέρα του θεσμού, ο Ράφα Ναδάλ ηττήθηκε με 2-0 σετ από τον Τέιλορ Φριτζ. Ο Ισπανός δεν έπαιξε καλά και φάνηκε να μην βρίσκεται στο 100% των δυνατοτήτων του. Υποσχέθηκε, όμως, πως θα παρουσιαστεί καλύτερος κόντρα στον Καναδό αντίπαλό του. Ο Φέλιξ Οζέρ – Αλιασίμ από τη μεριά του έχασε κι αυτός με 2-0 σετ από τον Κάσπερ Ρουντ. Οπότε αν θέλουν να έχουν ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση τόσο ο Ράφα Ναδάλ όσο κι ο Φέλιξ Οζέρ – Αλιασίμ έχουν ανάγκη τη νίκη.

Στην έτερη αναμέτρηση, ο Κάσπερ Ρουντ και ο Τέιλορ Φριτζ ξέρουν πως αν επικρατήσουν θα «αγκαλιάσουν» την πρόκριση στα ημιτελικά του ATP Finals και ως εκ τούτου και το δικό τους ματς είναι καθοριστικό. Ο δεύτερος όμιλος στον οποίο συμμετέχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, επιστρέφει στην πίστα αύριο.

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΠΟΛΟ

Στο πόλο, τώρα, αρχίζει η φάση των ομίλων του LEN Champions League. Τα βλέμματα είναι στραμμένα σε δύο αναμετρήσεις για τον πρώτο όμιλο: Ολυμπιακός-Προ Ρέκο και Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς-Βουλιαγμένη.

Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει εντυπωσιακά την τρέχουσα σεζόν. Μετράει επτά νίκες σε ισάριθμα ματς στο πλαίσιο του ελληνικού πρωταθλήματος και κόντρα στους Ιταλούς θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να στείλει με το… καλημέρα μήνυμα πως θέλει να διεκδικήσει το τρόπαιο. Η Προ Ρέκο, κάτοχος του τίτλου, βρίσκεται κι αυτή σε πολύ καλή κατάσταση.

Η Βουλιαγμένη έχει κι αυτή από τη μεριά της δύσκολη αποστολή. Η άμυνα της Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στο πρώτο διάστημα της σεζόν. Η Βουλιαγμένη, πάντως, έχει ρυθμό και αποδίδει σε καλό επίπεδο.