Σπουδαίο θέαμα στο τένις

Reading time1 λ

Πλούσιο πρόγραμμα με θαυμάσιες επιλογές για ποντάρισμα σε πέντε τουρνουά

Η σεζόν του τένις συνεχίζεται με γρήγορο ρυθμό και σήμερα αρχίζουν τα κυρίως ταμπλό πολλών τουρνουά ανά τον κόσμο καθώς οι τενίστες και οι τενίστριες έχουν μπει σε… φάση προετοιμασίας ενόψει του US Open που αρχίζει στο τέλος του Αυγούστου. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα, ενώ υπάρχει η δυνατότητα και για παιχνίδι στο live.

Στο ανδρικό σιρκουΐ, τα βλέμματα είναι στραμμένα στα τουρνουά του Κιτσμπούχελ, της Κροατίας και της Ατλάντα. Στα δύο πρώτα οι αγώνες διεξάγονται σε χωμάτινη επιφάνεια και έχουν δηλώσει συμμετοχή ορισμένα από τα κορυφαία ονόματα του ευρωπαϊκού τένις. Η διοργάνωση στις ΗΠΑ, στο μεταξύ, έχει περισσότερο «προπαρασκευαστικό» χαρακτήρα ενόψει του τουρνουά Grand Slam καθώς γίνεται σε σκληρή επιφάνεια. Εκεί θα βρεθούν αθλητές που ήδη έχουν στο… στόχαστρο να προσαρμοστούν στη σκληρή επιφάνεια ώστε να εμφανιστούν όσο πιο έτοιμοι γίνεται στο Φλάσινγκ Μέντοους.

Στο γυναικείο σιρκουΐ, τώρα, έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον προσελκύουν τα τουρνουά σε Πράγα και Πολωνία. Στην Πράγα το τερέν είναι σκληρό, ενώ στην Πολωνία η επιφάνεια είναι χωμάτινη. Θα λάβουν μέρος ορισμένες από τις κορυφαίες τενίστριες του κόσμου και το επίπεδο του ανταγωνισμού αναμένεται ιδιαίτερα υψηλό.

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΣΤΟ SUPER FINAL

Από το τένις περνάμε στο πόλο όπου συνεχίζεται η διοργάνωση Super Final της World League. Στο Στρασβούργο της Γαλλίας έχουν δώσει ραντεβού ορισμένες από τις κορυφαίες εθνικές ομάδες του αθλήματος και διεκδικούν το τρόπαιο. Με τη φάση των ομίλων να έχει ολοκληρωθεί, σήμερα ανοίγει η αυλαία των νοκ άουτ. Αναμένονται συναρπαστικές μάχες για τα προημιτελικά του θεσμού και στην πλατφόρμα της Betsson προσφέρονται θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα.