Σπουδαίο θέαμα στο τένις

Reading time2 λ

Κορυφαίες επιλογές για στοίχημα με ασυναγώνιστες αποδόσεις σε δυνατές διοργανώσεις

Με έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον συνεχίζεται η δράση στο ανδρικό και στο γυναικείο σιρκουΐ του τένις. Καθώς πλησιάζουν τα… μεγάλα τουρνουά του Indian Wells και του Μαϊάμι, οι κορυφαίοι  τενίστες και τενίστριες ανεβάζουν ρυθμούς. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν πάντα διαθέσιμες εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε απίθανες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Κάνουμε την αρχή με το ανδρικό τουρ και από το τουρνουά του Ντουμπάι όπου ξεχωρίζει η αναμέτρηση Νόβακ Τζόκοβιτς-Τόμας Μάχατς. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά την κατάκτηση του Αυστραλιανού Όπεν εις βάρος του Στέφανου Τσιτσιπά θέλει να συνεχίσει να βελτιώνεται ενόψει και των άλλων μεγάλων προκλήσεων που έχει μπροστά της η σεζόν. Σαφώς και λογαριάζεται ως το φαβορί για να πάρει τη νίκη-πρόκριση στον επόμενο γύρο, αλλά και για να κατακτήσει το τρόπαιο.

Ο θεσμός προσφέρει κι άλλες καταπληκτικές ευκαιρίες για στοιχημα καθώς συμμετέχουν ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλήματος.

«ΠΕΤΑΕΙ» Ο ΑΛΚΑΡΑΘ

Εντυπωσιακές αναμετρήσεις με σούπερ επιλογές για ποντάρισμα προσφέρονται στην πλατφόρμα της Betsson και σε άλλα τουρνουά όπως στο πολύ δυνατό τουρνουά του Ακαπούλκο, όπου αγωνίζονται κορυφαίοι τενίστες, αλλά και στο τουρνουά του Σαντιάγο. Στη διοργάνωση του Μεξικού, τα βλέμματα είναι στραμμένα στο ματς Κάρλος Αλκαράθ-Μακένζι ΜακΝτόναλντ, με τον Ισπανό να αποδίδει σε πολύ υψηλό επίπεδο αφότου επέστρεψε από τον τραυματισμό του.

Συναρπαστικά ματς με μεγάλη γκάμα επιλογών για στοίχημα προσφέρονται και στο γυναικείο σιρκουΐ. Το τουρνουά του Όστιν βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, ενώ και στο τουρνουά του Μόντερεϊ γίνονται δυνατές αναμετρήσεις.

Το κουπόνι των σπορ, δε, είναι πολύ πλούσιο και θα γίνονται συγκλονιστικές αναμετρήσεις και σε άλλα αθλήματα, όπως το πόλο όπου συνεχίζεται η δράση στο LEN Champions League, στο χάντμπολ και στο βόλεϊ με δυνατά ευρωπαϊκά ματς. Την ίδια στιγμή στις ΗΠΑ, το χόκεϊ επί πάγου προσφέρει συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα, αλλά και τα ματς προετοιμασίας του MLB.