Στην τελική ευθεία το Miami Open

Reading time1 λ

Εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα στο ανδρικό και στο γυναικείο ταμπλό του κορυφαίου τουρνουά τένις

Το Miami Open, το κορυφαίο τουρνουά τένις, έχει μπει στην τελική του ευθεία τόσο στο ανδρικό σιρκουΐ όσο και στο γυναικείο. Διεξάγονται συναρπαστικές αναμετρήσεις. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη ποικιλία απλών, ειδικών και combo στοιχημάτων, ενώ φυσικά υπάρχει και η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Στο ανδρικό ταμπλό, εξελίσσονται τα προημιτελικά και τα βλέμματα είναι προσηλωμένα σε δύο αγώνες: Ντανίλ Μεντβέντεφ-Χούμπερτ Χούρκατς και Κάρλος Αλκαράθ-Ματέγια Κετσμάνοβιτς. Οι νικητές από αυτά τα ζευγάρια θα παίξου για την πρόκριση στον τελικό. Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, το νούμερο ένα του ταμπλό, είναι το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει τη διοργάνωση. Πατάει καλά στα πόδια του αυτή την εποχή και δείχνει πως είναι αρκετά δυνατός. Ωστόσο, σε πολύ καλή φόρμα είναι και ο Χούμπερτ Χούρκατς, ο οποίος έχει την ικανότητα να του βάλει δύσκολα και να τον πιέσει ώστε να κάνει την έκπληξη και να περάσει εκείνος. Στο άλλο ματς, ο Κάρλος Αλκαράθ φέρεται να έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει την πρόκριση. Ο Ισπανός ήταν εντυπωσιακός στη νίκη του με 2-0 σετ επί του Στέφανου Τσιτσιπά στον 4ο γύρο, κάνοντας μια επική ανατροπή. Στα 18 του δείχνει να είναι το μέλλον του τένις και στο Miami Open παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικός.

Στο γυναικείο ταμπλό, ανοίγει η αυλαία των ημιτελικών με το παιχνίδι Μπελίντα Μπέντσιτς-Ναόμι Οσάκα. Η Ναόμι Οσάκα μετά από πολλούς μήνες όπου αντιμετώπιζε προβλήματα εντός και εκτός court δείχνει να χαίρεται μ’ αυτό που κάνει και βγάζει στην πίστα τον καλύτερο της εαυτό. Βρίσκεται σε προσπάθεια επιστροφής στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Επί του παρόντος τη συναντάμε στο νούμερο 77 της λίστας της WTA που φυσικά δεν αντιστοιχεί στις πραγματικές δυνατότητές της.