Συναρπαστικές ευκαιρίες στο τένις

Reading time2 λ

Θαυμάσιες επιλογές για ποντάρισμα σε άκρως ανταγωνιστικά τουρνουά

Η δράση στη νέα σεζόν του τένις συνεχίζεται και καθώς το ανδρικό τουρ προετοιμάζεται για τους αγώνες εθνικών ομάδων στο Davis Cup, όπου συμμετέχει και η Ελλάδα με τον Στέφανο Τσιτσιπά στην αποστολή της, τα φώτα είναι στραμμένα στο γυναικείο σιρκουΐ. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Οι «μάχες» ανάβουν στο τουρνουά της Λιόν και στο τουρνουά της Χουά Χιν αφού πλησιάζουν προς το τέλος και στον ορίζοντα φαίνονται τα τρόπαια. Το κουπόνι του τένις προσφέρει συναρπαστικές ευκαιρίες για στοιχημα.

Στο τουρνουά της Λιόν για τη φάση των «16» ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις: Ντάνκα Κόβινιτς-Άνα Μπόνταρ, Αναστασία Ποτάποβα-Κλάρα Μπουρέλ και Μαρίνα Ζανέφσκα-Σουάι Ζανγκ. Φαβορί λογαριάζονται η Ντάνκα Κόβινιτς, η Αναστασία Ποτάποβα και η Σουάι Ζανγκ.

Στο τουρνουά της Χουά Χιν, σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι αγώνες για τη φάση των «16»: Μπιάνκα Αντρεέσκου-Αναστασία Ζαχάροβα, Νάο Χιμπίνο-Μάρτα Κόστιουκ, Νταγιάνα Γιαστρέμσκα-Τατιάνα Μαρία και Να Λι Χαν-Χέδερ Γουότσον. Η Μπιάνκα Αντρέεσκου έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει τη νίκη-πρόκριση. Βρίσκεται σε περίοδο όπου προσπαθεί να βρει σταθερότητα μετά από δύσκολες σεζόν και στόχος της είναι να φτάσει στο επίπεδο που ήταν το 2019 όταν κατέκτησε το US Open. Στα άλλα παιχνίδια φαβορί λογαριάζονται η Μάρτα Κόστιουκ, η Τατιάνα Μαρία και η Χέδερ Γουότσον.

ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΟΥΠΟΝΙ

Το κουπόνι των σπορ, ωστόσο, δεν περιορίζεται στο τένις. Το βόλεϊ προσφέρει συγκλονιστικές αναμετρήσεις τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Κορυφαία ευρωπαϊκά Κύπελλα όπως το CEV Champions League βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς και μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης παρουσιάζουν έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Το ίδιο ισχύει και για το χάντμπολ. Μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα η δράση σε επίπεδο συλλόγων έχει επιστρέψει δυναμικά και προσφέρονται συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών.