Τελικός που συναρπάζει 

Reading time2 λ

Πληθώρα επιλογών για ποντάρισμα και στο live στο μεγάλο ματς του αγγλικού τουρνουά στο Γουίμπλεντον

Συγκλονιστικός αναμένεται ο τελικός του μονού των ανδρών στο αγγλικό τουρνουά στο Γουίμπλεντον του τένις. Το ματς Νόβακ Τζόκοβιτς-Νικ Κύργιος υπόσχεται μοναδικές στιγμές με 100% δράση. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και σε κορυφαίες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς υπερασπίζεται τον τίτλο του και ψάχνει το πρώτο του Grand Slam τρόπαιο στην τρέχουσα σεζόν και 21ο συνολικά στην καριέρα του. Δείχνει πως πατάει πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και έχει βρει τον καλό του εαυτό, πραγματοποιώντας ορισμένες εντυπωσιακές εμφανίσεις στην πορεία του. Από τη μεριά του ο Νικ Κύργιος, πέρασε στον τελικό χωρίς να παίξει με τον Ράφα Ναδάλ στον ημιτελικό αφού εκείνος αποσύρθηκε από το τουρνουά λόγω τραυματισμού. Είναι, δε, ο τρίτος αθλητής -ανεξαρτήτως φύλου- που περνά σε τελικό γκραν σλαμ δίχως να αγωνιστεί σε ημιτελικό. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, πως ο Αυστραλός δεν άξιζε να φτάσει ως το καταληκτικό ματς. Ήταν εξαιρετικός καθ’ όλη την διάρκεια του αγγλικού τουρνουά στο Γουίμπλεντον και θα έχει την ευκαιρία του να παλέψει για τον τίτλο.

«ΜΑΧΗ» ΣΤΗ FORMULA 1

Από το τένις περνάμε στη Formula 1, όπου αναμένεται «μάχη» στο Grand Prix της Αυστρίας καθώς το καλεντάρι της σεζόν βρίσκεται στα… μισά του δρόμου. Η Red Bull μπαίνει στο «σπίτι της» ως το μεγάλο φαβορί για να πάρει τη νίκη με τον Μαξ Φερστάπεν να θέλει να ανακάμψει μετά την ατυχία που είχε στο Grand Prix της Βρετανίας και τον Σέρχιο Πέρες έτοιμο να δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Η Ferrari αισιοδοξεί πως θα μπορέσει να ανέβει στο επόμενο επίπεδο και να πάρει δεύτερη συνεχόμενη νίκη είτε με τον Σαρλ Λεκλέρκ ή τον Κάρλος Σάινθ, τη στιγμή που η Mercedes εκτιμά πως μπορεί ν’ ανέβει και πάλι στο βάθρο.

Στην ποδηλασία, ο Ποδηλατικός Γύρος της Γαλλίας, προσφέρει θαυμάσιες επιλογές για ποντάρισμα με τις κούρσες να γίνονται ολοένα και πιο συναρπαστικές και τον ανταγωνισμό να βρίσκεται στα ύψη.