Θέαμα που συναρπάζει

Reading time1 λ

Εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα προσφέρει το τουρνουά τένις Monte-Carlo Masters

Ώρα ημιτελικών στην κορυφαία διοργάνωση του ανδρικού σιρκουΐ στο τένις, το Monte-Carlo Masters. Με τους τενίστες να βλέπουν στον ορίζοντα τη συμμετοχή στον τελικό κάθε ματς αναμένεται να προσφέρει θέαμα υψηλού επιπέδου. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο άρχισε η σεζόν στη χωμάτινη επιφάνεια στην Ευρώπη. Στο Monte-Carlo Masters, έχουμε παρακολουθήσει σπουδαίες «μάχες» και σημαντικές εκπλήξεις καθώς βγήκαν νοκ άουτ πολύ γρήγορα κάποια από τα μεγάλα ονόματα που έλαβαν μέρος και δεν κατάφεραν να φτάσουν μακριά δίνοντας τη δυνατότητα σε νέους πρωταγωνιστές να δείξουν την αξία τους και την ικανότητά τους. Η κούραση από τα συνεχόμενα τουρνουά καθώς επίσης και η αλλαγή επιφάνειας έχουν παίξει το ρόλο τους. Για το υψηλό επίπεδο δυσκολίας του τουρνουά, άλλωστε, μίλησε κι ο Στέφανος Τσιτσιπάς που κατέκτησε το τρόπαιο μέσα στο 2021.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΞΙΑ

Το Monte-Carlo Masters έχει ιδιαίτερη αξία για τους τενίστες. Αφενός «εγκαινιάζει» την αγωνιστική περίοδο στη χωμάτινη επιφάνεια στην Ευρώπη και σηματοδοτεί την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για το Roland-Garros, παράλληλα, είναι ένα σημαντικό ορόσημο και ενόψει των ATP Finals που μπορεί να διεξάγονται στο τέλος της σεζόν, αλλά βρίσκονται στο… μυαλό των αθλητών καθώς στο ραντεβού λαμβάνουν μέρος μονάχα οι οκτώ καλύτεροι τενίστες της χρονιάς.

Επίσης, το Monte-Carlo Masters ωθεί τους τενίστες σε προσαρμογές. Άλλοι είτε αναζητούν περισσότερη ξεκούραση γιατί τους λείπει η φρεσκάδα και άλλοι δουλεύουν πιο σκληρά προκειμένου να βελτιωθούν στη χωμάτινη επιφάνεια και προτιμούν να παίξουν και σε άλλα τουρνουά που ακολουθούν όπως αυτό της Βαρκελώνης, της Ρώμης και της Μαδρίτης, που θεωρούνται τα πιο σημαντικά πριν από το Grand Slam στο Παρίσι.