Το τουρνουά των εκπλήξεων

Reading time1 λ

Συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα στην κορυφαία διοργάνωση τένις Monte-Carlo Masters

Το Monte-Carlo Masters συνεχίζεται και το ενδιαφέρον έχει φτάσει στα ύψη. Το κορυφαίο τουρνουά τένις του ανδρικού σιρκουΐ εντυπωσιάζει με το θέαμα και τις… εκπλήξεις του. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα στις αναμετρήσεις του μονού και του διπλού σε ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Μέχρι στιγμής έχουν αποκλειστεί οι πέντε από τους οκτώ καλύτερους τενίστες του τουρνουά! Πρόκειται για τους: Νόβακ Τζόκοβιτς (νούμερο 1 του ταμπλό, δεύτερος γύρος), Κάσπερ Ρουντ (νούμερο τέσσερα, 3ος γύρος), Φέλιξ Οζέρ-Αλιασίμ (νούμερο έξι, δεύτερος γύρος), Κάμερον Νόρι (νούμερο επτά, δεύτερος γύρος) και Κάρλος Αλκαράθ (νούμερο οκτώ, δέυτερος γύρος). Ο Τζόκοβιτς έμοιαζε εκτός ρυθμού μετά από μήνες μακριά από την αγωνιστική δράση, ενώ κάποιοι από τους υπόλοιπους παρουσιάστηκαν κουρασμένοι ή δυσκολεύτηκαν να προσαρμοστούν στην αλλαγή από τη σκληρή στη χωμάτινη επιφάνεια.

Αυτό αν μη τι άλλο αποδεικνύει πόσο απρόβλεπτο είναι το συγκεκριμένο τουρνουά, αλλά και πόσο σημαντικές είναι οι λεπτομέρειες όταν οι αναμετρήσεις είναι τόσο υψηλού επιπέδου. Πλέον, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί κανείς το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου κι αυτό ανοίγει «παράθυρο» σε στοιχηματικές ευκαιρίες.

ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

Το τουρνουά έχει μπει στην προημιτελική του φάση και οι τενίστες, πλέον, βλέπουν στον ορίζοντα το ενδεχόμενο διεκδίκησης του τίτλου. Οπότε κάθε αγώνας έχει διαφορετική βαρύτητα καθώς όλοι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να να φτάσουν όσο πιο μακριά μπορούν στη διοργάνωση, η οποία, αξίζει να σημειώσουμε, προσφέρει χρηματικό έπαθλο περισσότερα από 250 χιλιάδες ευρώ στο νικητή. Σαφώς και στο πρόγραμμα ξεχωρίζει το ματς Ντιέγκο Σβάρτσμαν-Στέφανος Τσιτσιπάς.

Επιπλέον, όμως, δίνει και απαραίτητους πόντους για την παγκόσμια κατάταξη, αλλά και για τον τελικό της σεζόν το τουρνουά ATP Finals. Όλα αυτά βρίσκονται στο… παιχνίδι.