Βγάζουν εισιτήριο για τον τελικό

Reading time2 λ

Σούπερ επιλογές για στοίχημα στο αγγλικό τουρνουά του Γουίμπλεντον, στη Formula 1 και στην ποδηλασία 

Έφτασε η ώρα των ημιτελικών του ανδρικού ταμπλό του αγγλικού τουρνουά στο ΓουίμπλεντονΝόβακ Τζόκοβιτς-Κάμερον Νόρι διεκδικούν τη συμμετοχή τους και από το ζευγάρι Νικ Κύργιος-Ράφα Ναδάλ ο Ελληνοαυστραλός πάει απευθείας στον τελικό του 3ου Grand Slam του τένις στην τρέχουσα σεζόν, μετά την απόσυρση του Ράφα Ναδάλ από τον ημιτελικό λόγω τραυματισμού. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς εντυπωσίασε στα προημιτελικά. Νίκησε με 3-2 σετ τον Γιανίκ Σίνερ πραγματοποιώντας επική ανατροπή καθώς βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0 σετ. Ο Σέρβος σούπερ σταρ ήταν σχεδόν αλάνθαστος στα επόμενα τρία σετ και έδειξε πως το… μέταλλο του νικητή δεν τον έχει εγκαταλείψει ακόμη. Κι ο Κάμερον Νόρι, όμως, παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και καθότι Βρετανός έχει το κοινό στο πλάι του. Στην πορεία τους έχουν αναμετρηθεί μονάχα μια φορά με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να παίρνει το ροζ φύλλο αγώνα.

Ο Νικ Κύργιος ξεπέρασε άνετα με 3-0 σετ το εμπόδιο του Κριστιάν Γκαρίν και επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε σπουδαία αγωνιστική φόρμα. Ο Ράφα Ναδάλ με την εμπειρία του και την ευφυΐα του ξεπέρασε με 3-2 τον Τέιλορ Φριτζ σε ματς όπου βρέθηκε να χάνει με 2-1 σετ. Να σημειώσουμε πως αντιμετώπισε προβλήματα με τη φυσική του κατάσταση και μιλώντας μετά το ματς υποστήριξε ότι δεν ξέρει κατά πόσο θα προλάβει να εμφανιστεί στο 100% για τον ημιτελικό. Τελικά όμως δεν κατάφερε να ξεπεράσει τη θλάση στους κοιλιακούς και αποσύρθηκε.

ΓΚΑΖΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ

Από το τένις πηγαίνουμε στη Formula 1 αφού ζεσταίνονται οι μηχανές των μονοθέσιων για το Grand Prix της Αυστρίας, τον 11ο αγώνα της σεζόν. Καθότι αύριο έχει sprint, οι σημερινές ελεύθερες δοκιμές θα… συμπυκνωθούν, ενώ θα διεξαχθούν οι κατατακτήριες δοκιμές προκειμένου να καθοριστεί ποιος θα έχει την pole position στην κούρσα ταχύτητας. Τα βλέμματα είναι στραμμένα και πάλι στις Red Bull και Ferrari, ενώ και η Mercedes παρουσιάζει πρόοδο.

Τέλος, συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό ο Ποδηλατικός Γύρος της Γαλλίας με τον Ταντέι Πόγκατσαρ, το μεγάλο φαβορί, να έχει αρχίσει την επίθεσή του.