Βοντρούσοβα-Ζαμπέρ, σπουδαίο ματς για την ιστορία

Reading time2 λ

Ο τελικός του μονού των γυναικών στο Γουίμπλεντον συναρπάζει και προσφέρει σούπερ ευκαιρίες για online στοιχημα

Έφτασε η ώρα του πρώτου μεγάλου τελικού στο τουρνουά τένις Γουίμπλεντον. Για το μονό των γυναικών κοντράρονται Μαρκέτα Βοντρούσοβα-Ονς Ζαμπέρ σε ματς που θα μείνει στην ιστορία αφού θα… ενθρονιστεί νέα «βασίλισσα». Πρόκειται για event με μοναδικές ευκαιρίες για στοίχημα στην πλατφόρμα της Betsson. Ο τελικοσ γυναικων wimbledon έχει ως φαβορί την τυνήσια Ονς Ζαμπέρ. Στις αποδόσεις φαβορί είναι η Ονς Ζαμπέρ με απόδοση 1,48** και το να επικρατήσει η Μαρκέτα Βοντρούσοβα βρίσκεται στο 2,70** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΟΥΠΑ

Στην Κατάταξη tennis γυναικων, η Ονς Ζαμπέρ είναι το νούμερο 6 παγκοσμίως, την στιγμή που η Μαρκέτα Βοντρούσοβα βρίσκεται στο νούμερο 42 και αυτή η διαφορά διαμορφώνει και τις Αποδόσεις του αγώνα Μαρκέτα Βοντρούσοβα-Ονς Ζαμπέρ. Αμφότερες «κυνηγούν» τον πρώτο Grand Slam τίτλο της καριέρας τους, αλλά στις αποδόσεις τένις αποτυπώνεται η διαφορά δυναμικότητας. Η Ονς Ζαμπέρ έφτασε και πέρυσι στον τελικό του Γουίμπλεντον, αλλά ηττήθηκε από την Ελένα Ριμπακίνα, ενώ έχασε και στον τελικό του US Open το 2022. Οπότε τώρα, θέλει να αποδείξει πως η προσπάθεια για να γίνει η πρώτη εκπρόσωπος της Βόρειας Αφρικής, του αραβικού και του μουσουλμανικού κόσμου που θα κατακτήσει ένα Grand Slam. H Μαρκέτα Βοντρούσοβα αναζητά κι εκείνη τον πρώτο Grand Slam τίτλο της καριέρας της. Το 2019 έφτασε στον τελικό του Roland-Garros, αλλά έχασε. Στα 24 της παρουσιάζεται ώριμη για να επιβεβαιώσει τα… προγνωστικά που την ακολουθούσαν από τα παιδικά της χρόνια πως θα γινόταν πρωταθλήτρια ενός Major.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ

Ο δρόμος της Ζαμπέρ προς τον τελικό, παρόλο που βρισκόταν ψηλά στο ταμπλό του Γουίμπλεντον, δεν ήταν στρωμένος με… ροδοπέταλα. Χρειάστηκε να αποκλείσει πολύ ανταγωνιστικές τενίστριες από τον πρώτο γύρο. Ξεπέρασε με 2-0 σετ τις Φρεχ και Μπάι, με 2-1 σετ την Αντρεέσκου και με 2-0 σετ την Κβίτοβα για να φτάσει στα προημιτελικά. Από εκεί κι έπειτα έβγαλε διαδοχικά νοκ άουτ την Ριμπακίνα και την Σαμπαλένκα – δύο από τις ισχυρές διεκδικήτριες και φαβορί μετά τον αποκλεισμό της Σφιόντεκ – με 2-1 σετ παίζοντας καταπληκτικό τένις. Η Βοντρούσοβα ήταν αναμενόμενο πως θα έπρεπε ν’ ανέβει… βουνό για να φτάσει στον τελικό. Άλλωστε, η πορεία της είναι μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στα χρονικά του τουρνουά των γυναικών όπως και για το στοιχημα τενις. Με εξαίρεση τον πρώτο γύρο όπου απέκλεισε με 2-0 σετ την Στριμς σε όλους τους άλλους ήταν αουτσάιντερ. Ωστόσο, νίκησε τις Κουντερμέτοβα (2-0), Βέκιτς (2-0), Μπούζκοβα (2-1 με ανατροπή) κι έπειτα νίκησε την Τζέσικα Πεγκούλα (2-1) και την έτερη έκπληξη της φετινής διοργάνωσης την Ελίνα Σβιτολίνα (2-0 σετ). Παίζει το καλύτερο τένις της καριέρας της και το να ωθήσει το ματς σε Over 21,5 games προσφέρεται στο 1,78** στην πλατφόρμα της Betsson.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |