Πρόωρος τελικός το Ολλανδία-Γαλλία

Reading time2 λ

Ο σπουδαίος προημιτελικός του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μεταξύ της Ολλανδίας και της Γαλλίας κυριαρχεί στο κουπόνι.

Η ιδιαίτερη, λόγω πανδημίας, τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 επιστρέφει με τους αγώνες της προημιτελικής φάσης. Φυσικά, σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο πρόωρος τελικός Ολλανδία-Γαλλία που διεξάγεται στις 19:00 στη Βουδαπέστη. Οι Ολλανδοί, που πρώτευσαν στον πρώτο όμιλο που εξελίχθηκε σε θρίλερ (με την τριπλή ισοβαθμία μαζί με Γερμανία και Ρουμανία), επιδιώκουν την πρώτη τους διάκριση σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ελπίδων μετά από 14 χρόνια. Με τη σειρά τους οι Γάλλοι, οι οποίοι έμειναν πίσω από τη Δανία στο δικό τους γκρουπ, θέλουν να βρεθούν ξανά στα ημιτελικά, όπως πριν από δύο χρόνια. Την ίδια ώρα μονομαχούν στη Σεκεσφέχερβαρ Ισπανία-Κροατία, με τους κατόχους του τροπαίου Ισπανούς να δείχνουν έτοιμοι να υπερασπιστούν τα κεκτημένα, αλλά οι Κροάτες, αφού απέκλεισαν την Αγγλία, μοιάζουν επικίνδυνοι.

Οι ημιτελικοί του Copa de la Liga της Αργεντινής θα διεξαχθούν απόψε, αφού είχαν αναβληθεί την περασμένη εβδομάδα εξαιτίας του λοκ-ντάουν στη χώρα. Αρχή στις 21:00 με τη μονομαχία Ρασίνγκ Κλουμπ-Μπόκα Τζούνιορς, που διεξάγεται στο Σαν Χουάν. Μια αναμέτρηση που φαντάζει ιδιαίτερα αμφίρροπη, αφού και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλή κατάσταση και θα έχει αξία να την παρακολουθούμε μέσω της πλατφόρμας του live στοιχήματος όπου ίσως προκύψουν ευκαιρίες. Φυσικά, τα βλέμματα κατευθύνονται και στον τελικό των play-off της αγγλικής League Two. Στο Γουέμπλεϊ συγκρούονται στις 17:00 Μόρκαμ-Νιούπορτ με έπαθλο τον προβιβασμό στην τρίτη τη τάξει κατηγορία στο «νησί».

Παιχνίδια υπάρχουν και στην Σκανδιναβία. Στις 19:30 για τη σουηδική Superettan αναμετρώνται Βαστέρας-Μπράγκε, με τη Βαστέρας να θέλει να διευρύνει το εξαιρετικό αήττητο σερί της απέναντι σε μια Μπράγκε που προέρχεται από την πρώτη νίκη της στη σεζόν. Για τη νορβηγική Obos Ligaen παίζουν στις 20:00 KFUM Όσλο-Ουλενσάκερ/Κίσα, κυνηγώντας το παρθενικό τους τρίποντο.

17:00   Μόρκαμ-Νιούπορτ                                   League Two Αγγλίας

19:00   Ολλανδία-Γαλλία                                     Euro U21

19:00   Ισπανία-Κροατία                                      Euro U21

19:30   Βαστέρας-Μπράγκε                                  Superettan Σουηδίας

20:00   KFUM Όσλο-Ουλενσάκερ/Κίσα              Obos Ligaen Νορβηγίας

21:00   Ρασίνγκ Κλουμπ-Μπόκα Τζούνιορς         Copa de la Liga Αργεντινής