Μέχρι που θα φτάσει ο Παναθηναϊκός στο Conference League

Reading time3 λ

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για μια νέα υπέρβαση στην Ευρώπη με συγκλονιστικές αποδόσεις για την πορεία του σε πληθώρα αγορών για στοίχημα.

Ο Παναθηναϊκός ρίχνεται στη μάχη του Κόνφερενς Λιγκ και το βλέμμα του είναι στραμμένο ψηλά. Ο πρώτος στόχος του είναι να εμφανιστεί ανταγωνιστικός κι έπειτα να κυνηγήσει μια θέση στη νοκ άουτ φάση του θεσμού, που από αυτή τη σεζόν είναι ανανεωμένος. Οι πράσινοι αφού έκαναν την υπέρβαση απέναντι στη γαλλική Λανς και μπήκαν στο League Phase του Conference League, είδαν την κληρωτίδα να τους χαμογελά κι έχοντας κάνει πολύ ακριβές μεταγραφές θέλουν να δείξουν και πάλι το πεντιγκρί τους στην Ευρώπη.

H πορεία που θα κάνει ο Παναθηναϊκός συνοδεύεται και από άκρως ελκυστικές αποδόσεις στην πλατφόρμα της Betsson. Χαρακτηριστικά, να σημειώσουμε το να κατακτήσει το τρόπαιο προσφέρεται σε τιμή 17,00**, που τον καθιστά το 4ο μεγάλο φαβορί για να σηκώσει την κούπα της διοργάνωσης και να διαδεχθεί στον θρόνο τον Ολυμπιακό. Επίσης, στα ματς του Conference League είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει την εμπειρία ακόμη πιο διασκεδαστική.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ

Ο Παναθηναϊκός δίνει μεγάλη βαρύτητα στο Conference League. Εξάλλου, ο κάτοχος του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, αποφάσισε να δώσει προτεραιότητα στην προσπάθειά του να περάσει στο League Phase του θεσμού και άφησε σε δεύτερη μοίρα τη Super League, όσο διεξάγονταν ταυτόχρονα τα προκριματικά και οι πρώτες αγωνιστικές του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη έχει γράψει τη δική του ιστορία, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει ξεθωριάσει η ευρωπαϊκή αίγλη του και θέλει να την αναστηλώσει. Γι’ αυτό και μεταξύ αγορών και συμφωνιών με ελεύθερους παίκτες επένδυσε άνω των 40 εκατομμυρίων ευρώ και προσέλαβε τον προπονητή Ντιέγκο Αλόνσο για να τον καθοδηγήσει σε νέες επιτυχίες.

Στην πλατφόρμα της Betsson, στοίχημα και ποδόσφαιρο συνδυάζονται υποδειγματικά και παρουσιάζονται εξαιρετικές επιλογές σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις. Ο Παναθηναϊκός είναι μια φιλόδοξη ομάδα που θέλει να φτάσει μακριά και στα πρώτα βήματα της αγωνιστικής περιόδου έχει δείξει πολλά θετικά στοιχεία που ενισχύουν την πεποίθησή του.

Το να αποκλειστεί στο League Phase δίνεται στο 4,90**, το να φτάσει ως την φάση των 16 τοποθετείται στο 2,75**. Το να αποκλειστεί στα προημιτελικά πληρώνει 3,80**, στα ημιτελικά 4,70** και το να χάσει στον τελικό 15,00**.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην Ευρώπη με δυνατό πρόγραμμα. Κάνει πρεμιέρα εκτός έδρας με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα, ενώ στο μονοπάτι του θα βρει την Τσέλσι – το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο –, τη Τζουργκάρντεν, την Ελσίνκι, τη Δε Νιού Σεντς και τη Ντιναμό Μινσκ. Με εξαίρεση την Τσέλσι, οι υπόλοιπες μοιάζουν να είναι στα κυβικά του, αλλά αυτό θα χρειαστεί να το αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

  • Μπόρατς Μπάνια Λούκα – Παναθηναϊκός (03/10)
  • Παναθηναϊκός – Τσέλσι (24/10)
  • Τζουργκάρντεν – Παναθηναϊκός (07/11)
  • Παναθηναϊκός – Ελσίνκι (28/11)
  • Δε Νιού Σεντς – Παναθηναϊκός (12/12)
  • Παναθηναϊκός – Ντιναμό Μινσκ (19/12)

Το στοίχημα στο Conference League προμηνύεται συναρπαστικό και αυτή τη σεζόν. Χωρίς να υπάρχουν υποβιβασμοί από το Europa League, με τις 8 πρώτες της βαθμολογίας να περνούν απευθείας στους «16» και όσες τερματίσουν από 9-24 να παίζουν νοκ άουτ play – offs χωρισμένες σε δυνατές (9-16) και αδύναμες (17-24) για τα υπόλοιπα εισιτήρια, ολοένα και περισσότερες ομάδες είναι διατεθειμένες να ποντάρουν στους εαυτούς τους και να κυνηγήσουν τη δόξα. Το να πάρει την πρώτη θέση στο League Phase ο Παναθηναϊκός τιμάται στο 20,00**, ενώ το να φτάσει στον τελικό το συναντάμε σε απόδοση 9,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Οι μάχες του Παναθηναϊκού στο Conference League φυσικά έχουν και κανάλι. Τα παιχνίδια του θα μεταδίδονται μέσα από τα κανάλια της COSMOTE TV, αλλά και την πλατφόρμα ANT1+, ενώ δικαίωμα να μεταδώσει ματς του έχει και το ελεύθερο κανάλι του ΑΝΤ1.

Tournoua

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ